Οι Φάδερς ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στους Hornets με 55-45 και απέδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, οι οποίες ήταν αρκετά ουσιαστικές και παραγωγικές. Οι Φάδερς ήταν στα… σημεία καλύτεροι και προηγήθηκαν με 21-15 με τον Θεοδώρου να έχει 7 και τους Διονυσιώτη και Λυμπερόπουλο από 6 πόντους. Για τους γηπεδούχους, 8 έβαλε ο Ζώτος. 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Φάδερς έβρισκαν λύσεις επιθετικά με τους Λυμπερόπουλο και Πελεκάνο και κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά τους με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε 34-25. Για τους Hornets, 5 είχε βάλει ο Καψαλάς. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Hornets κυριάρχησαν. Ο Γιαννακάκης έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Φάδερς φτάνοντας τους 20 πόντους, με την ομάδα του να μειώνει στους 5, 45-40. Στους 13 είχε φτάσει στον αντίποδα ο Λυμπερόπουλος. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Φάδερς με καταπληκτική άμυνα (δέχθηκαν 5 πόντους) κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά που είχαν και να πάρουν μία σημαντική νίκη με 55-45 και να συνεχίσουν την καλή τους πορεία. 

MVP: Ο Δημήτρης Διονυσιώτης είχε 12 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Γιαννακάκης με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 τάπα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Νίκος Πελεκάνος είχε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 τάπα. 

Που κρίθηκε: Οι Φάδερς ήταν ψύχραιμοι στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασαν σε μία σημαντική νίκη.