Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της East Division 1 στο «Γεώργιος Μελισσηνός» οι Απροσάρμοστοι αντιμετώπισαν τους 3 Kai O kukoc, με νικητές τους δεύτερους, μετά μετά από σπουδαία σαραντάλεπτη «μάχη».

Οι δύο ομάδες συμβάδισαν εξαρχής. Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν προσωρινά με 5-11 χάρη στους Τσιάνα, Μελά, Βασαμανίδη και Παπαδημητρίου, με τους αντιπάλους τους να μείωνουν στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (13-14) στο πέρας της πρώτης περιόδου χάρη στη δραστηριότητα των Μητροφάνη, Μητράκου και Σαχινίδη.

Οι 3 kai o Kukoc με τους Τσιάνα , Παπαδημητρίου και Μελά πρώτα βιολιά έτρεξαν ένα σερί 9-0 στη δεύτερη περίοδο αποκτώντας απόσταση επτά πόντων, με τους Μητράκο, Σωτηρίου και Ορφανίδη να "μαζεύουν" την απόσταση, για να φτάσουμε στο ημίχρονο με τον δείκτη του σκορ στο 33-37.

Η ελαφρά υπεροχή των Kukoc χαρακτήρισε και το μεγαλύτερο κομμάτι του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Σταθόπουλος πυροβολούσε έξω από την περίμετρο, με τους Τσιάνα και Παπαδημητρίου να κάνουν τη δουλειά από πιο κοντά, με άμεση συνέπεια τη διψήφια διαφορά. ωστόσο οι Απροσάρμοστοι απάντησαν με τους Αψερίδη, Σωτηρίου και Ορφανίδη πλησιάζοντας στο 48-53 στο τριαντάλεπτο.

Δραματική τροπή πήρε το παιχνίδι στην τελική ευθεία. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν προσωρινά Με 64-63  χάρη στους Αψερίδη, Σαχινίδη και Σωτηρίου, όως οι "Κούκοι" ήταν αυτοί που γέλασαν τελευταίοι. Τα τρίποντα του Μελά & του Τυλιγάδα σε συνδυασμό με τις ενέργειες των Τσιάνα και Σταθόπουλου τους έφεραν στο +6, οι Απροσάρμοστοι μείωσαν στο καλάθι, κι έχασαν την ευκαιρία με τον Χαρίτο, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους "οράνιε" με το πρώτο ροζ φύλλο με το τελικό 71-74 !

MVP: Ο αλάνθαστος Παναγιώτης Τσιάνας με 24 πόντους, εννιά ριμπάουντ και ένα κλέψιμο. Παίκτης κλειδί: Ο πλέι μέικερ κομπιούτερ Νίκος Τυλιγάδας έχοντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 1 λάθος.
Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο σέντερ Σωτήρης Σωτηρίου που καταμέτρησε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, μια ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς: Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους Kukoc να αντέχουν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους.