Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της East Division 1οι Μυρμιδόνες το βράδυ της Κυριακής υποδέχτηκαν στην Καισαριανή την Kranaa BC, και παρουσιάζοντας εξαρχής πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ένα γρήγορο 8-0 χτίζοντας διαφορές χάρη στα τρίποντα του Μυλιόρδου (3 έβαλε για αρχή), και τη συνέπεια του Χατζηαγγελή και του Ι.Αλεφαντινού. Οι αντίπαλοι τους άργησαν λίγο να πάρουν μπρος σκοράροντας με τους Μπινα, Τσαγιάννη και Σουρμελάκη, για το 22-10 του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Μυρμιδόνες διατήρησαν το ίδιο up tempo με το ντουέτο Μυλιόρδου και Χατζηαγγελή να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι , με τη συνδρομή των Ρήγα και Ι.Αλεφαντινού, ενώ στην άλλη πλευρά απαντούσαν κατά διαστήματα οι Χαραχαλάκης, Δέδες, Τσαγιάννης και Μπινας, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 40-23 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός. Η Kranaa προσπάθησε να μειώσει την απόσταση με τον Μπινα και τον Αντωνόπουλο, όμως οι Μυλιόρδος και Χατζηαγγελής δεν της επέτρεψε να πλησιάσει πιο πολύ από το 51-36 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες δοκίμασαν σχήματα και συνεργασίες παίζοντας σε ελεύθερο ρυθμό. Ο Λιοφάγος προστέθηκε στη λίστα των σκόρερς, μαζί με τους κλασικούς Μυλιόρδο και Χατζηαγγελή, ενώ Τσαγιάννης και Μπινας συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 67-48.

Mvp : Ο Μιχάλης Χατζηαγγελής πέτυχε ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ είχε και μια ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λαθάκι. Παίκτης κλειδί δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον εκπληκτικό Θανάση Μυλιόρδο, ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει όσο λίγοι. «Βομβάρδισε» το αντίπαλο καλάθι με 24 πόντους, έχοντας 8/17 τρίποντα, πήρε 2 ριμπάουντ και είχε 3 ασιστ και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερη απόδοση είχε ο Χρήστος Μπινας με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στην ικανότητα τόσο του Χατζηαγγελή στο ζωγραφιστό όσο και του Μυλιόρδου από τα 6.75 για τους νικητές