Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την East Division 1 με την Voskonia να υποδέχεται στο κλειστό της Καισαριανής τους Rejects και να κατακτά με πολύ κόπο τη νίκη !

Οι ομάδες συμβάδισαν εξαρχής. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σκορ κυρίως από τον Νεοφύτου, με τους Βάγια, Κωνσταντίνου και Δημητρακόπουλο να συνεισφέρουν, ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στους Μαστρογιανη, Μανσούρ και τα καλάθια των Δερδενέ, Κωστόπουλου και Λιάκου για να πάρουν το προβάδισμα με 18-17 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι Rejects προηγήθηκαν με πέντε πόντους στη συνέχεια χάρη στα τρίποντα των Κοκολογιαννάκη και Κωνσταντίνου ,  και την ενέργεια του Νεοφύτου με τους Ματσάγγο , Γκαγκανάτσο και Βάγια να βοηθούν σημαντικά, όμως οι "βοσκοί" επανήλθαν με τον Μαστρογιαννη και τον Λιάκο μπαίνοντας μπροστά με βραχεία κεφαλή (39-38) στου δρόμου τα μισά.

Ίδια και απαράλλαχτη η εικόνα της αναμέτρησης και στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι ομάδες πήγαιναν κατοχή με κατοχή, δίχως να μπορεί κάποια να πάρει μεγάλο προβάδισμα. Οι Rejects βρήκαν λύσεις από τους Νεοφύτου, ζουρούδη, Σταματιάδη, Κοκολογιαννάκη και Δημητρακόπουλο, με τους γηπεδούχους να έχουν τις απαντήσεις από τους Ταγκούλη, Λιάκο και Κατσώνη, κρατώντας την πρωτοπορία με 57-54 στο τέλος του.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι "Ισπανοί" ξέφυγαν προσωρινά με 7 πόντους, με τον δραστήριο Ταγκούλη, ωστόσο στον αντίποδα ο Δημητρακόπουλος με τον Βάγια ισορρόπησαν την κατάσταση ! Οι Μοναστηριώτης, Δερδενές και Μαστρογιαννης πραγματοποίησαν το 71-67, ο Βάγιας μείωσε στο καλάθι στα 10", και ο Λιάκος παρέμεινε ψύχραιμος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας με 2/2 βολές διαμορφώνοντας το τελικό 73-69 !

MVP: Ο Ματθαίος Μανσούρ με πολύπλευρη προσφορά και 6 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Βασίλης Λιάκος με 20 πόντους, 2 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός με double-double ο Λάμπρος Βάγιας, που κατέγραψε  με 11 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Σ ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι οι νικητές ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο έμπειροι στο τέλος.