Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Atlas League και της north-east περιφέρειας, οι Chavaliers αναμετρήθηκαν με τους Hema. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο λόγω των πολλών απουσιών των γηπεδούχων που παραταχτήκαν με μόλις 5 παίχτες. Αυτό δεν τους εμπόδισε από το να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Hema, με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι 65-56 υπέρ των «λιονταριών»!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παρκέ, έτοιμες να παλέψουν για την νίκη. Το επιμέρους σκορ στα 10 πρώτα λεπτά ήταν 17-18 υπέρ των Hema. Για τους γηπεδούχους 9 πόντους πέτυχε ο Αποσκίτης. Με 6 ακολούθησε ο Τζιγκουνάκης. 6 είχε ο Τσάπας και 5 ο Μπερδεμπές για τους Xema.

Η διαφορά έφτασε τους 5 πόντους στην 2η περίοδο. Το παιχνίδι ήταν αργού ρυθμού κάτι που βόλεψε τους μόλις 5 Chavaliers. 16-20 ήταν το σκορ της περιόδου. Τον χαβά του με 13 πόντους συνέχισε ο εκπληκτικός Αποσκίτης που βρήκε στήριγμα τον Τζιγκουνάκη που σταμάτησε στους 3 πόντους. Αχριάνης, Πεζούλας και Τσάπας είχαν από 5 πόντους έκαστος για τους προπορευόμενους.

Οι Chavs γύρισαν τούμπα το ματς στο 3ο δεκάλεπτο. Με όπλο την εμπειρία και την σκληράδα τους κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έβαλαν 17 πόντους, δέχθηκαν 10 και μετέτρεψαν το -5 σε +2 με τους Hema να μην έχουν την δύναμη να το ανατρέψουν. Λογοθέτης και Τζιγκουνάκης ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Chavs με τον καθένα να βάζει από 5 πόντους. Με 2 καλάθια ακολούθησε ο Τριανταφύλλου.

Στην 4η περίοδο μίλησε η καρδιά των Chavaliers. Οι μόλις 5 παίχτες της γηπεδούχου ομάδας όργωσαν το γήπεδο, έκλεισαν τους διαδρόμους, πέτυχαν 15 πόντους, δέχθηκαν 8 και κατάφεραν παρά τις αντίξοες για αυτούς συνθήκες να πάρουν την νίκη. 65-56 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.  Για τους νικητές Κορόμηλος, Αποσκίτης και Τζιγκουνάκης είχαν από 5 πόντους ο καθένας. Ανάζικος και Μπερδεμπές έβαλαν από 1 τρίποντο ο καθένας για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Θ. Αποσκίτης με 28 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Σταυρόπουλος με 5 πόντους, 10 ριμπάουντ (7-3), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής!

 Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Τζιγκουνάκης με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ (10-0), 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα, την χημεία και την εξυπνάδα των Chavaliers!