Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου Division για την περιοχή north, οι Squidballz αναμετρήθηκαν με τους Warhawks BC. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ. Τα «γεράκια» το πάλεψαν και έφτασαν στο -4 (62-58) στο 4ο δεκάλεπτο, αλλά δεν άντεξαν και υπέκυψαν στην πίεση και στην κούραση. 71-58 ήταν το τελικό σκορ!

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν με φόρα στο παρκέ. 20-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «καλαμάρια» να δημιουργούν αθόρυβα μια διαφορά 5 πόντων. Για τους γηπεδούχους κουπί με 7 πόντους τράβηξε ο Οικονομούλας. 6 είχε ο Μακαρούνης με Μανιό και Καλαποθαράκο να έχουν από 4 πόντους έκαστος. Για τα «γεράκια» 9 είχε ο Ράπτης Α.

Η μεγάλη ζημιά έγινε για τους Warhawks στην 2η περίοδο. Οι γηπεδούχοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έβαλαν τρίποντα και αμυντικά περιόρισαν πολύ την κυκλοφορία της μπάλας. 24-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Hawks να μένουν πίσω με 21 πόντους.Η σειρά του Καλαποθαράκου ήταν για να «κουβαλήσει» επιθετικά, με τον αρχηγό να μετράει 13 πόντους.4 είχε ο Λαζαρέτος για τους Warhawks.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στο 3ο δεκάλεπτο. Με ορθό πλάνο και καθαρό μυαλό πλήρωσαν τους Squidballz με το ίδιο νόμισμα. Πέτυχαν 22 πόντους δέχθηκαν 9 και έριξαν την διαφορά στους 8 πόντους εν όψει 4ης περιόδου. Για τα «καλαμάρια» την διαφορά κράτησε όρθια ο Δρακόπουλος με 5 πόντους και καλές άμυνες. 8 πόντους έβαλε για τους φιλοξενούμενους ο Μαρκούτης, ενώ Παπαδόπουλος και Λαζαρέτος πέτυχαν από 6 ο καθένας.

Στην 4η περίοδο οι Warhawks προσπάθησαν πολύ. Γύρισαν ωραία την μπάλα, πίεσαν και έφτασαν μέχρι το -4. Στο τέλος ομώς δεν άντεξαν και υπέκυψαν στην κούραση. Οι Squidballz πήραν την νίκη με σκορ 71-58. Για τους νικητές 9 πόντους έβαλε ο Οικονομούλας. 5 είχε ο Παπαδόπουλος για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Καλαποθαράκος με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 9 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 37 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Λαζαρέτος με 12 πόντους, 18 ριμπάουντ (13-5), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Χ. Οικονομούλας με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 5 ασίστ και 1 λάθος σε 35 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε εν τέλει στις λεπτομέρειες με τους Squidballz να βάζουν στο τέλος κάποια μεγάλα σουτ!