Σε ένα φοβερό ματς οι ΜΙΑΜΙ ΗΕΑΚ κατάφεραν να καταβάλλουν τους ELITHRΙΟΙ με 57-60.

Από τα πρώτα λεπτά του ματς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-8 με 5 πόντους του Γ. Δημητρόπουλου αλλά με ένα σερί 11-0 οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Αγιούμπ και Λαμπρόπουλος Λ. με σουτ αλλά και ο Ξενόφως με τρίποντο έφεραν τη διαφορά στους 6. Οι Περράκης και Λαδιάς όμως κατάφεραν να μειώσουν σε 14-12.

Στις αρχές του 2ου δεκαλέπτου οι MIAMI HEAK κατάφεραν να προηγηθούν με έμμεσο τρίποντο του Καρατσαρέα ενώ ο Μπέσιος απάντησε για το 17-16. Στα επόμενα λεπτά είχαμε συνεχής εναλλαγές στο προβάδισμα με τρόποντα των Λαμπρόπουλου Λ. και Δημητρόπουλου Γ. Με καλάθια των Αγιούμπ και Κωνσταντινάκου οι ELITHΡΙΟΙ προηγήθηκαν με 3 για να ισοφαρίσει ο Λαδιάς με τρίποντο. Το 29-28 έκανε ο Λαμπρόπουλος Λ. με τρίποντο στη λήξη του δεκαλέπτου. 

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν το πιο χορταστικό με τεράστια ευστοχία και από τις 2 ομάδες. Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι διατηρούσαν ένα προβάδισμα 3 πόντων αλλά από το 37-36 ξεκίνησε η κυριαρχία των HEAK. Με επιμέρους σερί 14-2 κατάφεραν να ξεφύγουν με 11. Ο Δημητρόπουλος  με 1/1 τρίποντα και 2/2 βολές και οι Λαδιάς με 3 δίποντα και Κωστόπουλος με 3 πόντους έκαναν τη διαφορά. Ο Μπέσιος με έμμεσο τρίποντο μείωσε αλλά οι Κωστόπουλος και Λαδιάς έκαναν το 42-55. Ο Κωνσταντινάκος στο τέλος μείωσε με τρίποντο στους 10 κρατώντας πιο κοντά την ομάδα του. 

Στα πρώτα 3 λεπτά του 4ου δεκαλέπτου η διαφορά παρέμενε στους 10 πόντους. Όμως οι ELITHΡΙΟΙ με φοβερά ψυχικά αποθέματα με ένα φοβερό επιμέρους σερί 10-1 κατάφεραν να πλησιάσουν στον πόντο! Ο Κωνσταντινάκος με 6 πόντους και οι Καρδάσης, Λαμπρόπουλος έφεραν μια ανάσα την ομάδα τους από την ανατροπή. Οι MIAMI HEAK με κακές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν μόλις μια βολή. Στα τελευταία δύο λεπτά όμως οι ELITHΡΙΟΙ δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ ο Λαδιάς με το πιο κρίσιμο καλάθι του αγώνα έδωσε προβάδισμα 3 πόντων στην ομάδα του. Στην τελευταία επίθεση οι ELITHΡΙΟΙ έχασαν τη μπάλα με το παιχνίδι να τελειώνει με 57-60.

MVP της αναμέτρησης ο Γιώργος Δημητρόπουλος με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

για τους ELITHΡΙΟΥΣ ξεχώρισε ο Λευτέρης Λαμπρόπουλος με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά που παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν κάνει καταπληκτικό σερί δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ώστε να ολοκληρώσουν την κατοχή. Οι ΜΙΑΜΙ ΗΕΑΚ που ήταν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια έχασαν τη διαφορά 10 πόντων στο 4ο δεκάλεπτο με κάποιες κακές επιλογές αλλά έφτασαν στη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.