Με καταπληκτικό 2ο ημίχρονο η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ έφτασε στη νίκη κόντρα στους μαχητικούς ELITHΡΙΟΥΣ!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με 10-4 με τον Μπούτο να σκοράρει 8 πόντους και τον Λαμπρόπουλο 2. Για την ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ ο Παπανικολάου κράτησε σχετικά κοντά την ομάδα του στο σκορ. Ο Κυπριανός έκανε το 10-6 για να απαντήσει αμέσως ο Κωνσταντινάκος. Με καλάθια των Παπανικολάου και Θεοδωρόπουλου το δεκάλεπτο έκλεισε στο 14-10.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με εκατέρωθεν καλάθια από τους Κωνσταντινάκο, Λαμπρόπουλο για τους γηπεδούχους και τους Θεοδωρόπουλο και Μπουρίτη για την ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ για το 20-19. Με το σκορ στο 22-21 μετά από καλάθι του Κωστούλα η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με τρίποντο του Θεοδωρόπουλου αλλά ο Κωνσταντινάκος απάντησε με τον ίδιο τρόπο! Οι Μπούτος και Παπαντωνίου έγραψαν το τελικό 31-28 και το ελαφρύ προβάδισμα των ELITΗΡΙΩΝ!

Το 2ο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στην ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ. Με καλάθια των Δούρου και Θεοδωρόπουλου πέρασε ξανά μπροστά ενώ με 3 σερί τρίποντα, δύο από τον Δούρο και ένα από τον Κυπριανό έγινε το 33-45. Οι Μπούτος και Κωνσταντινάκος μείωσαν αλλά με τρίποντο του Θεοδωρόπουλου γράφτηκε το τελικό 37-48 της 3ης περιόδου.

Με το πόδι στο γκάζι συνέχισε και στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ. Οι Λαμπρόπουλος και Καρδάσης μείωσαν σε 43-50 αλλά οι Κυπριανός και Δούρος με τρίποντα αύξησαν ξανά τη διαφορά. Με ένα σερί 9-0 η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ έσβησε και τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για επιστροφή στο ματς. Ο Δούρος με 2/2 τρίποντα και ένα δίποντο έκανε το 47-66. Ο Μπούτος μείωσε με 2/2 βολές αλλά και πάλι με τρίποντο ο Παπανικολάου αυτή τη φορά έκανε το 49-69. Το μόνο που κατάφεραν οι ΕLIΤΗΡΙΟΙ ήταν να μειώσουν με τους Καρδάση και Λαμπρόπουλο για το τελικό 53-69.

MVP της αναμέτρησης ο Θεοδωρόπουλος με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπούτος με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην φοβερή ευστοχία από το τρίποντο στο 2ο ημίχρονο για την ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ και στον πολύ γρήγορο ρυθμό που επέβαλλαν σε εκείνο το σημείο.