Η LA FAMILIA υπέταξε τους ELITHRIOUS για την 10η αγωνιστική με 51-71 κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση.

Το ματς ξεκίνησε με ένα σερί 0-7 με τους Ιωακειμίδη και Παπαχριστόδουλο για να μειώσει ο Μπούτος σε 2-7. Με 2 συνεχόμενα τρίποντα έγινε το 2-13 από τους Ιωακειμίδη και Μικρόπουλο αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν. Με καλάθια των Μπούτου, Μπαμπλέκου και Κωνσταντινάκου έγινε το 13-16.

Ο Κεφαλιανός που πέρασε στο ματς για τη LA FAMILIA με τρίποντο και δίποντο έκανε το 13-21. Ο Λαμπρόπουλος μείωσε με 2/2 βολές αλλά οι Τσαπανίδης και Κυριαζής αύξησαν εκ νέου τη διαφορά. Ο Ιωακειμίδης με τρίποντο έκανε το 16-28. Με καλάθια όμως των Τσόκα, Κωνσταντινάκου και Μπαμπλέκου η διαφορά έπεσε στους 5. Οι Ιωακειμίδης και Πατσόγλου όμως έκαναν το 26-35.

Ο Παπαχριστόδουλος με τρίποντο ξεκίνησε ιδανικά το 2ο ημίχρονο. Οι Τσόκας και Κωνσταντινάκος  μείωσαν αλλά ο Παπαχριστόδουλος με νέο τρίποντο έκανε το 30-43. Η διαφορά έφτασε μέχρι και στους 20 πόντους με 5 πόντους του Πατσόγλου αλλά στα τελευταία λεπτά οι Τσόκας, Μπαμπλέκος και Λάσκαρης μείωσαν στους 13.

Ο Ιωακειμίδης με 2/2 τρίποντα στην αρχή της 4ης περιόδου έκανε την υποθέση ανατροπή να μοιάζει αδύνατη για τους ELITHRIOUS. Με καλάθια των Κεφαλιανού και Ιωακειμίδη η διαφορά ξέφυγε στους 23 Οι Λαμπρόπουλος και Λάσκαρης με 6 πόντους μείωσαν τη διαφορά ενώ στα τελευταία λεπτά ο Πετρίδης σκόραρε 1/2 βολές και ένα δίποντο για να έρθει το τελικό 51-71 από τον Λαμπρόπουλο.

MVP της αναμέτρησης ο Κεφαλιανός με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μπούτος με 12 πόντους και 18 ριμπάουντ και ο Τσόκας με 8 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στην εξαιρετική επιθετική λειτουργια της LA FAMILIA που κατάφερε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα δεκάλεπτα. Στοιχείο του ματς επίσης ότι σκόραραν όλοι οι παίχτες και από τις δυο ομάδες.