Οι Red rock μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα και μ' εξαιρετική εμφάνιση δεν άφησαν περιθώρια στους Ελλάνιους να παραμείνουν στη διεκδίκηση της νίκης μ' αποτέλεσμα να πάρουν εύκολα το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 48-81.

Στο πρώτο δεκάλεπτο μετά τα πρώτα λεπτά που το ματς ήταν ντέρμπι (10-13) με τον Γλαράκη να ηγείται του σκοραρίσματος για τους Ελλάνιους και τους Στεφάνου,Σαράντου και Σταυρόπουλο για τους Red rock οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν επιμέρους 2-15 με τον Στεφάνου να 'πυροβολεί' από την περιφέρεια.Το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 12-28.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με το επιμέρους σκορ να ειναι 14-13 υπέρ των Ελλάνιων με τους Βερεντζιώτη και Γλαράκη να σκοράρουν για τους γηπεδούχους και τους Καυκά,Νίνο και Σταυρόπουλο για τους φιλοξενούμενους.Σκορ ημίχρονο 26-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Red rock άνοιξαν τη διαφορά στους 20 μ' επιμέρους 8-13 (34-54) με Νίνο,Σαράντου και Στεφάνου κι εν συνεχεία η διαφορά έφτασε στους 26 (38-64) μ' επιμέρους 4-10 που ήταν και το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. 

Δυναμικό ξεκίνημα και στο τέταρτο δεκάλεπτο για Red rock με τη διαφορά να πηγαίνει στους 33 (44-77) με Σαράντου,Νίνο και Μαστόρο. Μ' επιμέρους σκορ 4-4 στα τελευταία λεπτά από Νταφόπουλο και Βερεντζιώτη για τους γηπεδούχους και Σταυρόπουλο,Σαράντου για τους φιλοξενούμενους προέκυψε το τελικό 48-81.

MVP του αγώνα ο Στεφάνου που σημείωσε 22 πόντους.Εξαιρετική παρουσία κι από τον Σαράντου που σημείωσε επίσης 22 πόντους.