Οι Survivors Veterans γύρισαν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν πόντους από Δουλγεράκη, Χατζόγλου και ασίστ από τον Παρασκευόπουλο και έκλεισαν τη χειμερινή σεζόν με την 10η νίκη τους (10-14) στον Βόρειο όμιλο της Atlas League 3, σε ένα… χαλαρό ματς απέναντι στους Φάδερς, οι οποίοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά (+10 στο πρώτο ημίχρονο), αλλά μετά κόλλησαν και έκλεισαν τις δικές τους… παραστάσεις στο 6-18.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Φάδερς να είναι πολύ εύστοχοι και τον Διονυσιώτη να κάνει δουλίτσα στις ρακέτες (είχε και 18 ριμπάουντ συνολικά), με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 18-10 και τους γηπεδούχους να φτάνουν στο +10 λίγο αργότερα (20-10 στο 14’), όμως από εκείνο το σημείο οι Veterans άρχισαν να ισορροπούν και πλησίασαν στον πόντο στο τέλος του ημιχρόνου (24-23), με τα σουτ κυρίως από Δουλγεράκη και Χατζόγλου.

Τα ποσοστά στην επίθεση των «μπαμπάδων» έπεσαν από το τρίτο δεκάλεπτο και αυτό βοήθησε τους «βετεράνους» να γυρίσουν την κατάσταση, αφού η οργάνωση του Παρασκευόπουλου και τα καλάθια από Χατζόγλου, Γκίζη, Ζώτο, όπως και τα τρίποντα από Δουλγεράκη, Μπουλουτσίκο έκαναν την ανατροπή (31-32 στο 30’), με τους Φάδερς να πετυχαίνουν πάλι 7 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τους Γεώργα, Κωνσταντάτο να παίρνουν πάνω τους φάσεις, αλλά να μην μπορούν να αλλάξουν κάτι και να αποτρέψουν τους Survivors να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν (38-47).

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος με 6 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1 ασίστ, με τον Βασίλη Γεώργα να έχει την καλύτερη επίδοση από πλευράς Φάδερς, έχοντας 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Παίκτης – κλειδί για τους Veterans ήταν ο Κυριάκος Χατζόγλου, που με τους 12 πόντους του, τα 6 ριμπάουντ, τις 3 ασίστ και τα 4 κλεψίματα, βοήθησε τα μέγιστα στην ανατροπή.

Το ματς κρίθηκε στην αντίδραση των Survivors στη δεύτερη περίοδο και την… άμεση επιστροφή από το -10, με το 8-0 σερί που έφερε το παιχνίδι στο 24-23 του ημιχρόνου και στη συνέχεια επικράτησε η ψυχραιμία των τυπικά φιλοξενούμενων.