Orlando MAGIC έκλεισαν την χρονιά στην κορυφή του ομίλου!!!

 

Οι εκ των πρωτοπόρων του ομίλου Orlando Tragic φιλοξενήθηκαν από  τους Φαδερς που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Την διαφορά στην θέση του πίνακα την είδαμε και στο παρκέ με τους  Tragic να φτάνουν στην εύκολη νίκη με το τελικό 47-72.

 

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το πιο ανταγωνιστικό του παιχνιδιού! Με τους Φαδερς να έχουν ανάσες και επιθετικές λύσεις από τον Διονυσιώτη, έμειναν κοντά στο σκορ με το 14-16 λίγο πριν την λήξει του δεκαλέπτου, εκεί μίλησε ο Αβαράκης και με 5 σερί πόντους έκανε το 14-21.

 

Για να συνεχιστεί το σερί των Tragic και στην δεύτερη περίοδο με Γκόρο και Κομνιανό, φτάνοντας το 11-0 και το σκορ στο 14-27. Ο Γεώργας ήταν αυτός που με τρίποντο σταμάτησε το σερί κάνοντας το 17-27. Η συνέχεια όμως δεν είχε τον ίδιο επιθετικό ρυθμό με τις ομάδες να σκοράρουν με δυσκολία για να κλείσει το πρώτο μισό στο 23-30.

 

Το σκηνικό άλλαξε στην τρίτη περίοδο με τους Tragic να πατάνε το γκάζι και με επιμέρους σκορ 13-20 έφτασαν στο 36-50 βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Αυτό το καλό διάστημα το οφείλουν στην καλή άμυνα τα κλεψίματα και το τρέξιμο που έκαναν. Καθώς και στην οργάνωση που είχαν από τον Γκόρο και την εκτέλεση από τα 6,75 του Αβαράκη και τις λύσεις από τον Ντάσιο μέσα στα καλάθια.

 

Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν μας πρόσφερε συγκινήσεις. Με τους Φαδερς να βάζουν με βολές τους 5 από τους μόλις 11 της ομάδας στην τελευταία περίοδο δεν γινόταν να αλλάξει κάτι. Οι Tragic συνέχισαν να παίζουν με γρήγορους ρυθμούς με τον Κομνιανό να βάζει 2 τρίποντα και τους Κούνα, Ντάσιο να βάζουν γκολ φάουλ και όλα αυτά να τα δημιουργεί ο Γκόρος, πήγαν την διαφορά στο +25 και το τελικό 47-72.

 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Διονυσιώτης με double double 14 πόντους 13 ριμπάουντ 3ασιστ, 1 κλέψιμο και 20eff!

 

MVP: Ο Γκόρος ήταν φανταστικός και σε ρυθμούς Triple double οδήγησε στην νίκη την ομάδα του και κέρδισε  τον τίτλο του mvp καθώς είχε 9 πόντους 3/3δ. 1/5τρ. 12ρ.(10-2) 10ασ. 4κλ.και 28 eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Κούνας  με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ 2ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε το ματς: Στα περισσότερα τρεξίματα και στους πολλούς αιφνιδιασμούς που έβγαλαν οι Tragic στο παρκέ.