Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας για το 2ο group, η FBC υποδέχθηκε τους Athens Bulls σε 1 παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι. 46-43 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα με τις 2 ομάδες να δείχνουν την κλάση τους. Η FBC ήταν η απόλυτη νικήτρια!

Φτωχή ήταν επιθετική παραγωγή και για τις 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Αυτό φαίνεται πολύ εύκολα, αν κανείς κοιτάξει το επιμέρους 9-5. 4 διαφορετικοί παίχτες σκόραραν από 1 καλάθι για την Flair BC, με τον Ορφανουδάκη να έχει 3 από τους 5 πόντους των «ταύρων»!

Στο +6 έφτασαν οι φιλοξενούμενοι στο 2ο δεκάλεπτο. Η FBC συνέχισε να παίζει ορθά αμυντικά, ενώ επιθετικά ανέβασε τον ρυθμό της. 7 πόντους με 2 σερί τρίποντα πέτυχε για τους προπορευόμενους ο Χατζηκαλυμνιός με τον Σαπαλίδη να έχει 5 για τους εκτός ρυθμού Bulls. 11-9 ήταν το σκορ της περιόδου και 20-14 το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 3ο δεκάλεπτο με τους Bulls να μειώνουν κατά μισό καλάθι (12-13 σκορ περιόδου). 7 πόντους είχε ο Μπανταβάνης που κράτησε όρθια την διαφορά για την FBC. Για τους «ταύρους» από 1 τρίποντο είχαν Σαπαλίδης και Έξαρχος.

Με την διαφορά στους 5 πόντους η FBC είχε 1 μικρό πλεονέκτημα στην 4η και τελευταία περίοδο. Μολαταύτα, οι Bulls δεν πτοήθηκαν και με εξαίσιο μπάσκετ κατάφεραν να περάσουν μέχρι και μπροστά. Δυστυχώς όμως για την τεράστια προσπάθεια τους και ειδικά του Κουκούλη που πέτυχε 8 σερί πόντους, η FBC με ήρεμο μυαλό κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. 46-43 ήταν το τελικό σκορ. 2 καθοριστικά τρίποντα πέτυχε ο Σταύρου για του νικητές!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Χατζηκαλυμνιός με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ (4-4), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 23 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Μητράκης με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 35 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Αβραμίδης με 3 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα 2 τρίποντα του Σταύρου!