Σε ένα ντέρμπι με ανατροπές η FBC πήρε τη νίκη με 52-44 κόντρα στους INDIANS!

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν φτωχό από πλευράς σκοραρίσματος. Η FBC πήρε προβάδισμα 6-3 με καλάθια των Δρακόπουλου, και Λαυκίδη ενώ ο Βασιλάκος σκόραρε για τρείς. Το τελικό 8-5 έκαναν οι Κοσκίνας και Μπανταβάνης.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλάθια των Λαυκίδη 1/2 βολές και Θωμαίδη αλλά ο Ζήσης απάντησε με τρίποντο και ο Μπακάλης έκανε το 11-10. Ο Χατζηκαλύμνιος με δικό του τρίποντο έκανε το 14-10 αλλά οι INDIANS κατάφεραν να περάσουν μπροστά με ένα μικρό σερί 6-0 με τον Μπακάλη. Με 2 τρίποντα του Μπαλτά έγινε το 17-21 αλλά η FBC απάντησε με τρίποντα των Δημητράκη και Χατζηκαλύμνιου για το 23-21.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι Παναγάκος και Κοσκίνας έδωσαν προβάδισμα στους INDIANS για να έρθει ο Δρακόπουλος με τρίποντο να κάνει το 26-25. Το παιχνίδι συνέχισε με καλάθια εκατέρωθεν για να έρθει ο Μπακάλης με γκολ φάουλ να κάνει το 30-31 ξανά για την ομάδα του. Ο Φιλιμπής με φοβερό τρίποντο έκανε το 33-31 ενώ και πάλι ο Μπακάλης έστειλε τις δυο ομάδες στους πάγκους ισόπαλες.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο από πλευράς θεάματος. Ο Μητσάκος σκόραρε από κοντά αλλά οι Δρακόπουλος και Παρτσινέβελος έκαναν το 40-37. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παρτσινέβελος κερδίζοντας πολλές μάχες μέσα στη ρακέτα με ριμπάουντ και κερδισμένα φάουλ ήταν εύστοχος από τη γραμμή των βολών και με 5 πόντους έδωσε την διαφορά στην ομάδα του για το 46-39. Τα τελευταία λεπτά που έκριναν το αποτελέσμα ήταν μονομαχία βολών για τις δυο ομάδες με την FBC να είναι πολύ πιο εύστοχη με τον Δρακόπουλο να έχει 5/6 βολές και τον Παρτσινέβελο 1/2 για το τελικό 52-44.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Παρτσινέβελος με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Δρακόπουλος με 15 πόντους και 4 ασίστ.

Για τους INDIANS ξεχώρισε ο Μπακάλης με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην συγκέντρωση της FCB στα τελευταία λεπτά, με τα πάρα πολύ καλά ποσοστά στις κρίσιμες βολές στο τέλος.