Άλλη μία νίκη για τους 40plus καθώς επικράτησαν της Na Ala team στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της legaue 2 south με σκορ 70-63.

Ντέρμπι σ' όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ανάμεσα στις δύο ομάδες ν' ισοπαλίες κι εναλλαγές στο σκορ.Με τους Δελημάρκο και Μακρή να σκοράρουν για τους 40plus και τους Μανδρώνη,Λεκκό και Λιακάκο για τη Na Ala είχαμε ισοπαλία στους 10 πόντους αρχικά και με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το υπόλοιπο δεκάλεπτο για να κλείσει η περίοδο με σκορ 22-22 με 9 πόντους από Κατράνη κι ένα τρίποντο του Ορνεράκη για τους γηπεδούχους και τους Λεκκό,Μανδρώνη για τους φιλοξενούμενους.

Χέρι χέρι πήγαιναν και στο δεύτερο δεκάλπετο οι δύο ομάδες με συνεχείς ισοπαλίες με Μαστρογιάννη και Μακρή να οδηγούν το σκοράρισμα για τους 40plus και τους Λεκκό,Πίπιδα και Μανδρώνη αντίστοιχα για τη Na Ala.Το ημίχρονο έληξε και πάλι με τις δύο ομάδες ισόπαλες 35-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με τους Μαστρογιάννη,Μακρή και Κατράνη κατάφεραν να χτίσουν διαφορά 12 πόντων.Η Na Ala δυσκολεύτηκε αρκετά στο σκοράρισμα σ' αυτό το χρονικό σημείο σημειώνοντας μόλις 8 πόντους στο δεκάλεπτο μ' αποτέλεσμα η τρίτη περίοδο να κλείσει με διαφορά 9 πόντων (52-43) υπέρ των 40plus.

Ισορροπημένο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο με τους γηπεδούχους να συντηρούν τη διαφορά στα επίπεδα των 7-9 πόντων με Κατράνη,Μακρή και Νομικό και τη Na Ala να προσπαθεί γι' ανατροπή με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Λεκκό και Μανδρώνη.Οι 40plus κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που έχτισαν στο τρίτο δεκάλεπτο και τελικά πήρανε το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 70-63.

MVP του αγώνα ο Κατράνης που σημείωσε 21 πόντους.