Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας για το 1ο group, οι Galatsi Pistons υποδέχθηκαν τους Athenian Warriors. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τις 2 ομάδες να περνάνε από 2 φάσεις. Στην μία τα έβαζαν όλα και στην δεύτερη δεν έβαζαν τίποτα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, όπου οι Warriors πήραν το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα! 50-58 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα (48-48 σκορ ΚΔ)!

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι από το 1ο δεκάλεπτο. Έχοντας οδηγό την ταχύτητα και την ευστοχία των guards, δημιούργησαν μια διαφορά 11 πόντων.10-21 ήταν το επιμέρους σκορ. 11 πόντους έβαλε ο Λούβαρης και 6 ο Νανούσης. Στα 2 καλάθια του Ταγκούλη και στο τρίποντο του Σταθακόπουλου αρκέστηκαν οι Pistons.

Κατά 6 πόντους μείωσαν την διαφορά οι Pistons στην 2η περίοδο. Παίζοντας πιο ώριμο μπάσκετ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλλουν τον αργό ρυθμό τους. 11-5 ήταν το επιμέρους σκορ (5 πόντοι διαφοράς). Τον χαβά του με 5 πόντους συνέχισε ο Ταγκούλης, ενώ 4 είχε ο πάντα αποδοτικός Μανσούρ. Τα 2 καλάθια του Αλεξιάδη έσωσαν την παρτίδα για τους εκτός ρυθμού Warriors.

Οι Warriors συνήλθαν στο 3ο δεκάλεπτο. Έπαιξαν καλά αμυντικά, περιόρισαν τον Ταγκούλη και διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά στους 9 πόντους. 9-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους προπορευόμενους 6 πόντους είχε ο Λούβαρης, ενώ 5 είχε ο Ταγκούλης που έκανε θραύση για τους Pistons!

Με την διαφορά στους 9 πόντους, οι Warriors είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μολαταύτα, οι Pistons δεν τα παράτησαν. Με οδηγό την άμυνα κατάφεραν να εκμηδενίσουν την διαφορά. Με την διαφορά υπέρ των γηπεδούχων ο Μαντζάκος έχασε 1 ζευγάρι βολών, κάτι που δεν έκανε ο Λούβαρης που έστειλε το ματς στην παράταση. 48-48 ήταν το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα. 10 πόντους είχε ο Ταγκούλης και 5 ο Σταθακόπουλος για τους γηπεδούχους. 5 είχε ο Κατσανάκης και 4 ο Λούβαρης για τους Warriors.

Στο εξτρά πεντάλεπτο μίλησε η ποιότητα των Warriors. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σκληρά στην άμυνα, δέχθηκαν μόλις 1 καλάθι και κατάφεραν να πάρουν έστω και με δυσκολία την νίκη. 2-10 ήταν το σκορ της παράτασης. 50-58 ήταν το τελικό σκορ. Το μοναδικό καλάθι των ηττημένων το πέτυχε ο Ταγκούλης. 4 είχε ο Κατσανάκης για τους νικητές!

Mvp του αγώνα ήταν ο K. Λούβαρης με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ (2-3), 1 ασίστ, 7 κλεψίματα και 1 λάθος σε 44 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Ταγκούλης με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ (9-4) και 2 λάθη σε 36 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Νανούσης με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 27 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το δίδυμο Λούβαρης-Κατσανάκης που έκανε θραύση επιθετικά!