Το βράδυ της Παρασκευής στην all star arena του ΟΑΚΑ, οι Halligators υποδέχθηκαν τους Fatherland Havaliers. Οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν για την 7η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας με πολλές ελλείψεις. Παρόλα αυτά, οι ομάδες του 2ου γκρουπ τα έδωσαν όλα με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι. 47-44 ήταν το τελικό σκορ με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα!

Πολύ ανταγωνιστικό ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες έπαιξαν όμορφο μπάσκετ και έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο με πολύ πάθος και διάθεση. 15-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «αλιγάτορες» να δημιουργούν μια διαφορά 2 πόντων. 6 πόντους πέτυχε ο Κωσταρέλος και 4 ο Σακελλαράκης για τους γηπεδούχους. 3 καλάθια είχε ο Κάββουρας για τους Havs.

Στο ίδιο τέμπο και ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος με την διαφορά να φτάνει στους 5 πόντους (15-12 επιμέρους σκορ). Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο άστοχος σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι Δημητρόπουλος με 7 πόντους. 6 είχε ο Ζαφειρόπουλος για τους ανταγωνιστικούς Havaliers που ήταν μόλις 5!

Το -5 σε -1 μετέτρεψαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Με πίστη στο πλάνο, πάθος και πολλές αντοχές οι μόλις 5 Havs κατάφεραν να μειώσουν. Όλους τους πόντους τους πέτυχε ο τρομερός Παπανικολάου με 2 τρίποντα και 1 δύσκολο καλάθι (8 πόντοι). Από 2 πόντους είχαν οι Δημητρόπουλος και Σακελλαράκης για τους κακούς επιθετικά Halligators.

Με την διαφορά να είναι στο μισό καλάθι, όλα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μπορεί οι Havs να το πάλεψαν και να έφτασαν πολύ κοντά, όμως δεν μπόρεσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ (τουλάχιστον για πολύ ώρα). 47-44 ήταν το τελικό σκορ με τους Halligators να παίρνουν μια πολύ δύσκολη νίκη. 13-11 ήταν το επιμέρους σκορ στο δεκάλεπτο. 7 είχε για τους νικητές ο Δημητρόπουλος, ενώ 5 ο Ζαφειρόπουλος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Κροντήρας με 3 πόντους, 18 ριμπάουντ (15-3), 1 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής. Ο Ι. Βλαχομήτρος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 3 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 κοψίματα δίχως λάθος σε 40 λεπτα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Τ. Σακελλαράκης με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1) και 2 λάθη σε 29 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους Halligators να παίζουν σκληρά αμυντικά και να μην δέχονται πόντο!