Ακόμα μια νίκη κατάφεραν να σημειώσουν οι Halligators, καθώς το βράδυ της Πέμπτης κέρδισαν την FBC. Οι «αλιγάτορες» έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ στο β’ ημίχρονο, ανέτρεψαν την κατά τους διαφορά και πήραν το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα. 49-41 ήταν το τελικό σκορ!

Σε χαμηλές πτήσεις κινήθηκαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο, κάτι που εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς το σκορ της περιόδου, το οποίο ήταν 7-12. Μια διαφορά 5 πόντων λοιπόν δημιούργησε η FBC που εκμεταλλεύτηκε το size και την δύναμη των Λαυκίδη και Παρτσινέβελου με τον 2ο να έχει και 7 πόντους. Με 5 ακολούθησε ο Σταύρου. Στους 5 πόντους του Δημητρόπουλου αρκέστηκε η εκτός ρυθμού γηπεδούχος ομάδα.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην 2η περίοδο με καμία ομάδα να μην βρίσκει ρυθμό επιθετικά. Στο τέλος του α’ ημιχρόνου το σκορ ήταν 17-23 με την διαφορά να είναι στους 6 (10-11 επιμέρους σκορ). Από 5 πόντους είχαν Σακελλαράκης και Σιμόπουλος για τους Halligators. Από 2 καλάθια πέτυχαν Λαυκίδης και Τριαντάφυλλος για τους προπορευόμενους.

Κατά 3 πόντους μείωσαν οι Halligators στο 3ο δεκάλεπτο, ρίχνοντας την διαφορά στους 3 πόντους. Σε αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο Δημητρόπουλος που πέτυχε 8 πόντους. 5 διαφορετικοί παίχτες της FBC ευστόχησαν σε 1 καλάθι έκαστος, αλλά αυτό ήταν όλο για τους φιλοξενούμενους που είχαν ρίξει τον ρυθμό τους. 13-10 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 3 πόντους (30-33) όλα θα κρίνονταν στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. H FBC μπορεί να είχε το προβάδισμα σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει πολύ στο σκορ. Έτσι λοιπόν, οι Halligators με δυνατές άμυνες και πολύ προσπάθεια στην επίθεση κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι, να περάσουν μπροστά και εν τέλει να πάρουν και την νίκη. 49-41 ήταν το τελικό σκορ. 13 σερί πόντους πέτυχε ο Δημητρόπουλος για τους νικητές, ενώ 4 είχε ο Παρτσινέβελος για τους ηττημένους. 19-8 ήταν το επιμέρους σκορ.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Δημητρόπουλος με 26 πόντους, 2 ριμπάουντ (1-1), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34 λεπτά συμμετοχής. Ο Α. Παρτσινέβελος ξεχώρισε για την FBC με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 28 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Σιμόπουλος με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 26 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στους 13 σερί πόντους που πέτυχε ο εξαιρετικός για ακόμη μια φορά Δημητρόπουλος!