Στο πλαίσιο των ημιτελικών του 2ου group της Α2 κατηγορίας του ΟΑΚΑ, οι Halligators υποδέχθηκαν τους Kleious Warriors. Με την διαφορά του 1ου αγώνα να είναι 18 πόντοι υπέρ των Warriors (92-74), οι φιλοξενούμενοι είχαν το τεράστιο αβαντάζ. 78-92 ήταν το τελικό σκορ με τους Warriors να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Πλέον, θα αντιμετωπίσουν τους Fatherland Havaliers στους Τελικούς της Περιφέρειας!

Πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν με τσαμπουκά στο παρκέ και τα έδωσαν όλα. Οι «αλιγάτορες» με ορθό πλάνο κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά 1 καλαθιού! 21-19 ήταν το επιμέρους σκορ! 8 πόντους πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Δημητρόπουλος, ενώ 5 είχε ο Δημάδης. Για τους Warriors 3 τρίποντα έβαλε ο Αγγελόπουλος και 5 πόντους είχε ο Παπαδάκης.

Οι Gators ξεκίνησαν πιο δυναμικά στην 2η περίοδο. Με πάθος και πυγμή έφτασαν στο +10 και έδειχναν να ελέγχουν το τέμπο. Τότε ήταν που η αρκούδα που ακούει στο όνομα Warriors ξύπνησε. Οι φιλοξενούμενοι με 3 λεπτά για ημίχρονο έκαναν 1 σερί 9-0 και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τους «αλιγάτορες». 23-24 ήταν το επιμέρους σκορ! Τον χαβά του με 8 πόντους συνέχισε για τους γηπεδούχους ο Δημητρόπουλος. 7 είχε ο Παπαδάκης και 5 ο Κυράτσης για τους φιλοξενούμενους!

Μπροστά στο σκορ πέρασαν οι Kleious Warriors στο 3ο δεκάλεπτο. Με πλάνο και γρήγορο μπάσκετ έφτασαν να προηγούνται με 1 καλάθι. Οι Gators συνέχιζαν να πιέζουν τους αήττητους Warriors, δείχνοντας την κλάση τους. 19-22 ήταν το σκορ της περιόδου. Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο Μεταξάς με 10 πόντους. 5 είχε ο Δημητρόπουλος. Για τους Warriors 10 είχε ο Κυράτσης και 6 ο Αρτινός.

Οι Warriors δεν ήθελαν να χαλάσουν το σερί τους. Με την διαφορά στους 20 (2+18) μπορεί οι Warriors να είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά δεν ήθελαν φυσικά να χαλάσουν 1 σερί 25 νικών! Με πολλά τρεξίματα και ευστοχία έκαμψαν την πίεση των Gators και έστειλαν την διαφορά στους 14 πόντους. 78-92 ήταν το τελικό σκορ με τους Kleious να περνάνε στους Τελικούς! 15-27 ήταν το σκορ της 4ης περιόδου. Για τους νικητές 8 πόντους είχε ο Φώτογλου και από 5 Θεοδωράτος, Παπαδάκης και Αγγελόπουλος.6 είχε ο Σιμόπουλος, 5 είχε ο Κωσταρέλος και 4 Δημητρόπουλος για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Αγγελόπουλος με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ (6-0), 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 38 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Δημητρόπουλος με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 3 ασίστ και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Παπαδάκης με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 1 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 28 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ταχύτητα και την ομοιογένεια των Kleious Warriors!