Για την όγδοη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Atlasleague2 το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ οι Hallligators (4-3) υποδέχτηκαν τον Μορφέα (2-5) με τους δεύτερους να δείχνουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και ευστοχία κατακτώντας το πολυπόθητο ροζ φύλλο !

Οι ομάδες συμβάδισαν στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν αποκλειστικά από μακριά (Ζερδές 9 με τρία τρίποντα, και Δημάδης 5), ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στο ντούετο Λιουδάκη (6) και Σ.Κρεουζή (5), για το 14-11 στο τέλος του αρχικού δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές με εκφραστές τους Σ.Κρεουζή (6), Λιουδάκη (5) και το τρίποντο του Ν.Κρεουζή ενώ ταυτόχρονα περιόρισαν τους Αλλιγάτορες σε μόλις 7 πόντους (Κωσταρέλος 4) ανακτώντας το προβάδισμα με 21-25 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα ο Μορφέας πέρα από τη σταθερή συνεισφορά των Σ.Κρεουζή (6) και Λιουδάκη (4) βρήκε κι άλλους συνοδοιπόρους (Ν.Κρεουζής 3, Αντύπας και Ανδρικόπουλος από 2) προς το αντίπαλο καλάθι.  Στον αντίποδα ο Δημητρόπουλος με 5 πόντους βοήθησε αρκετά, με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 35-42.

Στην τελική ευθεία είχαμε μάχη ! Οι Halligators με τον Κωσταρέλο (7π) να ανεβάζει στροφές προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα, αλλά τα τρίποντα των Ν.Κρεουζή (4) και Αντύπα (3) δεν τους επέτρεψαν να το επιτύχουν, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τον Μορφέα αγκαλιά με μια σημαντική επιτυχία με το τελικό 47-52 !

Στα στατιστικά της αναμέτρησης οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 22-37%, τρίποντα 19-22% και βολές 40-75%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (50-51), έδωσαν τις ίδιες ασιστ (από 8), είχαν λιγότερα κλεψίματα (11-2) και παραπάνω λάθη (2-14).

Mvp του αγώνα ο αλάνθαστος Σπύρος Κρεουζής με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ κι ένα κλέψιμο. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Γιάννης Κροντήρας που είχε 4 πόντους, 23 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί: Με double double o Γιώργος Λιoυδάκης με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1κόψιμο  και 7 λάθη.

Που κρίθηκε το παιχνίδι :  Στην καλύτερη διαχείριση των νικητών που άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους !