Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της regular season της Α3 κατηγορίας το Χάος αναμετρήθηκε με την Havalencia. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του με τις 2 ομάδες να παίζουν στο 100%. 74-67 ήταν το τελικό σκορ με το Χάος να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησε το Χάος στο 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν με εκρηκτικό ρυθμό. Είδαμε πολλούς αιφνιδιασμούς, αλλά και σκληρές άμυνες. 17-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «Ισπανούς» να μένουν πίσω στο σκορ. 9 πόντους έβαλε για το Χάος ο Καθαράκης, ενώ 4 είχε ο Πούλος. 6 είχε για τους φιλοξενούμενους ο Κατσαρός.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος με την διαφορά να σκαρφαλώνει στους 7 πόντους. Το Χάος συνέχιζε να πιέζει επιθετικά εκμεταλλευόμενη τον Λάμπο, την ίδια ώρα που ο Βιγικάκης έβρισκε σίδερο για την Havalencia. 20-17 ήταν το σκορ του δεκαλέπτου. 8 πόντους πέτυχε ο τρομερός Πούλος, 5 είχε ο Καθαράκης και 4 ο Λάμπος. 7 είχε ο Βιγικάκης και 6 ο Κορρές για την Havalencia.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν 1 καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο. Με πάθος και επιμονή στην άμυνα, αλλά και ορθές επιθέσεις εκμηδένισαν την κατά τους διαφορά και μετέτρεψαν το -7 σε 0. Το Χάος επαναπαύθηκε και το πλήρωσε. 15-22 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 2 καλάθια είχε Λάμπος και Καθαράκης. 4 τρίποντα έβαλε ο ανεβασμένος Βιγικάκης με τον Μπιζά να έχει 9 πόντους!

Στην 4η περίοδο μίλησε η ποιότητα του Χάους. Με ομαδικό μπάσκετ, άμυνες γρανίτη από τον Κοτσανάδα και ορθά σουτ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη. Η Havalencia έκανε πολλά λάθη, κουράστηκε και λύγισε στην πίεση του Χάους. 23-15 ήταν το σκορ της περιόδου, ενώ το τελικό ήταν 74-67. Για τους νικητές 9 πόντους είχε ο Καθαράκης και 7 ο Λάμπος. 4 είχε ο Κανελλόπουλος και από 3 Μπιζάς και Βιγικάκης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Λάμπος με 18 πόντους, 26 ριμπάουντ (12-14), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 29 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Βιγικάκης με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 36 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Καθαράκης με 27 πόντους και 6 ριμπάουντ (5-1) σε 29 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις 2ες ευκαιρίες που είχε το Χάος από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ του Λάμπου!