Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας, η Havalencia υποδέχθηκε το Χάος. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για την Havalencia, καθώς αγωνιζόταν με πολλές ελλείψεις (5 παίχτες στην αποστολή). 42-58 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα με το Χάος να παίρνει το σημαντικό «διπλό»!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες της αντίπαλης ομάδας, έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο και έβαλαν εύκολα καλάθια. 8-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 4 πόντους είχαν για τους προπορευόμενους Πούλος και Καθαράκης, ενώ 3 είχε ο Τζαβέλλας για τους γηπεδούχους.

Το ματς ήταν πιο ισορροπημένο στην 2η περίοδο. Η διαφορά έφτασε τους 8 πόντους (11-13 επιμέρους σκορ), αλλά η Havalencia έδειχνε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση του Χάους. Από 4 πόντους είχα για τους γηπεδούχους Καλαμάρας και Μπιζάς, ενώ 1 τρίποντο έβαλε ο Κανελλόπουλος. 11 είχε ο τρομερός Καθαράκης για το Χάος.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 3ο δεκάλεπτο με το επιμέρους σκορ να είναι 11-11. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρά αμυντικά, προσπάθησαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και γενικότερα έδειχναν να χαίρονται τον αγώνα. 7 πόντους έβαλε ο σκληροτράχηλος Μπιζάς με τον Καλαμάρα να ακολουθεί με 4. 2 καλάθια πέτυχε ο Αλεξόπουλος και 3 πόντους ο Κοραλής για τους φιλοξενούμενους.

Το πόδι στο γκάζι πάτησε το Χάος στην 4η περίοδο. Εκμεταλλευόμενο την έλλειψη αντοχών της Havalencia, οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν στο παρκέ και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Η διαφορά έφτασε στους 16 πόντους με το τελικό σκορ να είναι 42-58. 6 πόντους είχε ο Πούλος και 4 ο Καραπιστόλης. 7 είχε ο Τουρλίδας για τους ηττημένους αλλά μαχητές παίχτες της Havalencia!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Λάμπος με 4 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 21 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μ. Τουρλίδας με 7 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 1 ασίστ 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Καθαράκης με 17 πόντους, 1 ριμπάουντ (1-0), 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 20 λεπτά!