Σε ένα παιχνίδι με δυνατές άμυνες και πολλή ένταση οι MUNCHIES πήραν τη νίκη κόντρα στη HAVALENCIA!

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεχωρίσει. Στα πρώτα λεπτά το σκορ ήταν στο 6-6 αλλά με ένα ξέσπασμα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μέχρι και το 6-13 με τους Κοκκωνάκη, Κατσαβοχρήστο και Λεπίδα. Οι Καλαμάρας και Καρυπίδης μείωσαν σε 11-13 αλλά και πάλι με τον Καββαδία οι MUNCHIES πήραν προβάδισμα 5 πόντων. Τελικά ο Καλαμάρας και πάλι σκόραρε για το 13-16 της περιόδου.

Ο Καββαδίας με τρίποντο άνοιξε το σκοράρισμα για το 2ο δεκάλεπτο με τη διαφορά να πηγαίνει στους 8 με καλάθι του Μπόμπου. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μια διαφορά ασφαλείας μέχρι τα μισά αλλά με καλάθια των Πανόπουλου και Μπιζά η HAVALENCIA έφερε το ματς στους 2 για το 23-25. Το τελικό 25-27 έκανε και πάλι ο Μπιζάς που ήταν εξαιρετικός στα τελευταία λεπτά.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Μέχρι το 31-33 υπήρχε ισορροπία αλλά ο Καρανίκας με τρίποντο έκανε το 31-36. Ο Βούλγαρης όμως που μόλις είχε περάσει στον αγώνα σκόραρε με τον ίδιο τρόπο. Το μικρό προβάδισμα στην ομάδα του έδωσε ο Μπόμπος με καλάθι στο τέλος. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αδαμόπουλος με 4 συνεχόμενους πόντους έκανε το 38-45. Η Havalencia μείωσε προς στιγμήν αλλά με δυο μεγάλα τρίποντα των Αδαμόπουλου και πάλι και του Καββαδία το σκορ έγινε 40-51. Στα τελευταία λεπτά το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με καλάθια των Καλαμάρα, Καρυπίδη και Κανελόπουλου για το τελικό 50-57.

MVP της αναμέτρησης ο Αδαμόπουλος με 13 πόντους, οι περισσότεροι σε κρίσιμο σημείο και 9 ριμπάουντ. 

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Καλαμάρας με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ!

Που κρίθηκε το παιχνίδι:  Σε κρίσιμα σημεία στο τέλος του παιχνιδιού με τρίποντα οι MUNCHIES αύξησαν τη διαφορά ενώ στα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου η HAVALENCIA ήταν αρκετά άστοχη.