Με τον Στέφανο Αρβανιτάκη να μοιράζει, να κλέβει, να μαζεύει ριμπάουντ και να πετυχαίνει 9 τρίποντα, οι Heat ήταν ακόμα μια φορά (συνολικά) εντυπωσιακοί και έκαναν το «20 στα 20» στον Νότιο όμιλο της League 2, αφήνοντας τους Old Boys, που μπήκαν χαλαρά στο ματς, στο 11-8.

Από νωρίς ο Αρβανιτάκης άρχισε να «πυροβολεί» από την περιφέρεια και οι Καρατζάς, Παρασκευόπουλος, Τσίτσος συνέβαλλαν στο να κλείσει το δεκάλεπτο στο 21-6 για τους Heat, με τους Boys να είναι άστοχοι στο ξεκίνημα (πήραν μπρος επιθετικά στη δεύτερη περίοδο) και να αφήνουν σχετικά χαλαρή την άμυνά τους, πληρώνοντας τα ελεύθερα σουτ των γηπεδούχων, που συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και οι Βιλλιώτης, Μάνος βοήθησαν να γίνει το 42-19 του ημιχρόνου.

Ηλιού, Νινιός και Σκαρβέλης έδωσαν μια ώθηση στην επίθεση των «ασπρόμαυρων» και οι Δημητρουλής, Κοντογιάννης προσπάθησαν να τους ανεβάσουν λίγο παραπάνω (όπως και ο Ηγουμενίδης στην άμυνα), αλλά οι «Χιτ» δεν έριξαν καθόλου στροφές και οι Αρβανιτάκης, Κοκκαλίδης, Καρατζάς κράτησαν το μεγάλο προβάδισμα (63-31 στο 30’), φτάνοντας στο τελικό 85-41 που τους διατήρησε αήττητους και μόνους στην κορυφή του ομίλου.

MVP της αναμέτρησης ήταν φυσικά ο Στέφανος Αρβανιτάκης με 30 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 ασίστ, ενώ από τους Old ξεχώρισε ο Θεόδωρος Δημητρουλής με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Τάσος Παρασκευόπουλος, που αναλαμβάνοντας την οργάνωση στις περισσότερες επιθέσεις, είχε 10 πόντους, μοίρασε 9 ασίστ και είχε 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι Old Boys εμφανίστηκαν χαλαροί στην άμυνα, δεν πίεσαν τους Heat στην περιφέρεια και εκτός του 21-6 στο δεκάλεπτο που έδειξε τα πρώτα μηνύματα, έγινε το συνολικό 16/36 στα τρίποντα των γηπεδούχων.