Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας για το 1ο group το High Post αντιμετώπισε τις βελτιωμένες και ανανεωμένες Crepales. Ντέρμπι για μεγάλο διάστημα ήταν το ματς που έληξε εις βάρος των Crepales με το High Post να κερδίζει με σκορ 47-40!

Ισορροπημένη και μέτρια επιθετικά ήταν η 1η περίοδος του αγώνα. Οι 2 ομάδες ξεκίνησα νωχελικά και νευρικά στο επιθετικό κομμάτι κάτι που φάνηκε και αποτυπώθηκε στο φύλλο αγώνα. 6-8 ήταν το επιμέρους σκορ. 4 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Χατζόπουλος και από 3 Παπαλέξης Κ. Και Αδαμόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο δεκάλεπτο του αγώνα. Πολλά φάουλ, άστοχα σουτ αλλά και σκληρές σκηνές χαρακτήρισαν το 2ο μισό του α' ημιχρόνου. 8-10 ήταν το επιμέρους σκορ. Για το High Post 4 πόντους είχε ο Γλύκας, ενώ 3 καλάθια έβαλε ο Γιαννόπουλος για τους φιλοξενούμενους!

Οι 2 ομάδες ανέβηκαν επιθετικά στην 3η περίοδο. Έβαλαν τα σουτ , έγιναν αιφνιδιασμοί και το τέμπο έγινε πιο γρήγορο. 16-15 ήταν το σκορ στο διάστημα της περιόδου. 7 είχε ο Παρασκευάς για τους γηπεδούχους με τον Ν. Παπαλέξη να έχει 6 για τις Crepales.

Με την διαφορά στους 3 πόντους, όλα θα κρίνονταν στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Crepales προσπάθησαν, το πάλεψαν, αλλά επιθετικά δεν είχαν λύσεις. Στην αντίπερα όχθη, το High Post μετέφερε ορθά την μπάλα, έβαλε εύκολα καλάθια και κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη! 15-9 ήταν το σκορ της περίοδο με το τελικό σκορ να είναι 47-40. Για τους νικητές από 4 πόντους είχαν Παρασκευάς, Τσαπρούνης και Χατζόπουλος. 5 είχε ο Αδαμόπουλος και 4 ο Ν. Παπαλέξης για τους ηττημένους.

MVP του αγώνα ήταν ο Α. Γλύκας με 4 πόντους, 16 ριμπάουντ (12-4), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 26 λεπτά αγώνα. Ο Π. Γιαννόπουλος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 1 κλέψιμο και κόψιμο σε 23 λεπτά.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Χατζόπουλος με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 28 λεπτά!

Το ματς κρίθηκε από το efficiency του High Post στο 4ο δεκάλεπτο!