Για την πέμπτη αγωνιστική της East Atlasleague2 το βράδυ της Κυριακής οι άνευ νίκης Hoopfellas συνάντησαν τους Απροσάρμοστους (3-1) με τους δεύτερους να κατακτούν το ροζ φύλλο με κόπο χάρη στην καλή αμυντική τους επίδοση στο φίνις.

Οι  ομάδες μπήκαν στο παρκέ παίζοντας σε υψηλό ρυθμό. Σωτηρίου και Χαρίτος (από 4 πόντους) ηγήθηκαν των φιλοξενούμενων ενώ στον αντίποδα διακρίθηκαν ο Δαμόπουλος (8π) με τον Κελέτση (4), για το 17-20 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Τα συγκροτήματα κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι με τον Κελέτση (4) και το τρίποντο του Μπέλμπα (3) ισοφάρισαν, αλλά οι αντίπαλοι τους με τα γλυκά jumpshots του Σωτηρίου (4), βρέθηκαν μπροστά με 26-30 στο ημίχρονο.

Το μπρα ντε φερ συνεχίστηκε και μετά τη διακοπή.Οι Hoopfellas με το πυροβολικό τους με τρία σερί τρίποντα όχι μόνο επέστρεψαν από το -10 αλλά και προηγήθηκαν (Μπέλμπας, Fang από 6, Νάσης 3), με τους Απροσάρμοστους να απαντούν με τους Χαρίτο (6) και Σαχινίδη (5) διατηρώντας την ισχνή πρωτοπορία (43-45) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με ένταση στην άμυνα περιορίζοντας τους αντιπάλους τους σε μόλις 6 πόντους (Ζαχαρίας 4). Στο μπροστά μέρος του γηπέδου βρήκαν ενέργεια και σκορ από τους Σωτηρίου (6) και Αγγελομάτη (5) και με σερί 6-0 στα τελευταία λεπτά καθάρισαν τη "μπουγάδα", με το τελικό 49-58.

Mvp του αγώνα ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Δαμόπουλος (8π,8ρ,1ασ,1κοψ και 3 λάθη).

Κλειδί : Στο αποχαιρετιστήριο του παιχνίδι καθώς φεύγει για το εξωτερικό, ο Δημήτρης Χαρίτος με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και ένα λαθάκι.

Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (32-52%) και βολές (25-40%) σε αντίθεση με τα τρίποντα (44-0%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (35-37), είχαν καλύτερη δημιουργία (12-21 ασιστ), διπλάσια κλεψίματα (6-12), και λιγότερα λάθη (17-12) !

Που κρίθηκε η αναμέτρηση: Στην άμυνα των νικητών τα τελευταία δέκα λεπτά, με τους ηττημένους να παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί !