Σπουδαίο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μεταξύ HOOPFELLAS και ATLANTA FOX, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 67-62 στο «Κλειστό Γ. Μελισσηνός».

Πρόκειται για το ντέρμπι ουραγών της Atlas League 2, στον όμιλο της Ανατολής, με αμφότερες τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν πως έχουν να δώσουν πολλα περισσοτερα στον δεύτερο γύρο.

Οι «Αλεπούδες» ήταν καλύτερες στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με 19-9, αλλά στο δεύτερο και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Ανδρεόπουλο, οι Hoop «ψαλίδiσαν» τη διαφορά σε μονοψήφια νούμερα και τελικά οδηγηθήκαμε στην ανάπαυλα με το σκορ στο 39-32, υπέρ των Atlanta. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι… ξέσπασαν και με βασικό συστατικό τους την εξαιρετική τους άμυνα, πέρασαν μπροστά στο σκορ και μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο με διαφορά πέντε πόντων (53-48).

Το τελευταίο μέρος του αγώνα ήταν και αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα, με τους Fox να βρίσκουν περισσότερες λύσεις στην επίθεση και με μπροστάρη τον Καραγιώργο να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, που τους ανεβάζει στις δύο νίκες, μία πάνω από τους αντιπάλους τους.

MVP:  Ο Βασίλης Καραγιώργος ήταν τρομερός για την Atlanta, σημειώνοντας 31 πόντους με 14/21 δίποντα και μαζεύοντας 15 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα έξι επιθετικά, σε ανανεώσεις επιθέσεων που ο ίδιος τελείωσε υποδειγματικά. Επίσης η παρουσία του κοντά στη ρακέτα αποτέλεσε φόβητρο για τους αντιπάλους του και μάζεψε 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Στήριγμα στον Καραγιώργο αποτέλεσε ο Γκίκας που τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και εξαιρετικά νούμερα ευστοχίας. Μάλιστα στο Β΄μέρος και μετά από έναν τραυματισμό που δέχθηκε, δεν δίστασε στιγμή να τα δώσει όλα στην άμυνα, όντας καθοριστικός σε αυτό τον τομέα, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και οι Hoop έμειναν στους εννέα πόντους.

Που κρίθηκε το ματς: Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε το πέμπτο φάουλ του Fang για τους γηπεδούχους, που έχασαν έναν πολύ καλό οργανωτή για το φινάλε της αναμέτρησης, κάτι που φάνηκε πως επηρέασε, καθώς πάρθηκαν ορισμένες λάθος αποφάσεις στο τέλος που εν μέρη αποδείχθηκαν καθοριστικές.