Στο κλειστό της Καισαριανής για την τρίτη αγωνιστική οι HoopFellas αντιμετώπισαν τους αγριεμένους BullDogs. Με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην νίκη και το 3-0, βυθίζοντας στον αντίποδα τους γηπεδούχους στο 0-3 και ουραγούς του ομίλου.

Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτό δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη, σε συνδυασμό με την αστοχία φτάσαμε στο 6-13. Το εντυπωσιακό ήταν πως για αυτό το σκορ είδαμε να βάζουν καλάθι 9 διαφορετικοί παίχτες 3 (HoopFellas) και 6 (BullDogs). Ομολογούμενος ένα εντυπωσιακό στατιστικό.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως τα Σκυλιά έβγαλαν δόντια και δάγκωσαν. Με την τριάδα των Λουλούδη (7π.), Μπιτσάκου (6π.), και Τσιλιμπάρη (3π.) να τους οδηγούν σε ένα σερί 10-0, για να φτάσουμε στο 18-36 του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν καθώς δεν είχαν έναν επιθετικό πόλο, αλλά σκόραραν από ένα καλάθι έξι παίχτες με Κελέτση και Fang να έχουν από 4 πόντους στο ημίχρονο!

Το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου ούτε στην τρίτη περίοδο. Ίσα ίσα που μπήκε και η παύλα μετά την τελεία για τον νικητή του αγώνα. Οι Bulldogs έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +29 (30-59), με τον Στρατηγαρέα με άμυνες και επιθετικό ξέσπασμα και με τους Γιαννικόπουλο, Πετάκο να σκοράρουν  αλλά και βοήθεια από όλη την ομάδα απλοποίησαν το  απόγευμα. Ο Κελέτσης ήταν μόνος και δεν είχε βοήθεια από τους υπόλοιπους HoopFellas που υπέπεσαν σε αρκετά λάθη στο διάστημα αυτό.

Σε μία τελείως τυπική τέταρτη περίοδο, οι HoopFellas κατάφεραν να κερδίσουν με επιμέρους 18-16 το δεκάλεπτο. Με τους Ζαχαρία, Μπέλμπα και Κελέτση παρά την ήττα να μην τα παρατάνε. Οι Δρεκόλιας και οι Καπανιάρης, Τσιλιμπάρης ήταν αυτοί που βγήκαν με όρεξη για τους Bulldogs. Με την κόρνα της λήξης να τους βρίσκει στο 3-0 με το τελικό 48-75.