Στο κλειστό «Γ. Μελισσηνός», οι Hoopfellas αντιμετώπισαν το Milfwaukee, για την 12η αγωνιστική της Atlas League (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 56-38.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και την πρώτη περίοδο να τελειώνει με χαμηλό σκορ 8-11.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι «Milf» μπήκαν πιο δυνατά και με ένα επιμέρους 11-2, που ολοκληρώθηκε με τρίποντο από τον Τσαγγαρά που είχε ήδη έντεκα πόντους στον αγώνα, προηγήθηκαν με double score (20-10).

Στη συνέχεια, ήταν σειρά των «Χουπ» να τρέξουν ένα σερί 8-0 και να διαμορφώσουν το σκορ στο 19-26 στην ανάπαυλα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αδερφοί Κουτσόπουλοι, με τον Κώστα σε ρόλο «σκούπας» κάτω από τα καλάθια και τον Βασίλη να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο, η διαφορά εκτοξεύθηκε και πάλι σε διψήφια νούμερα, με τους 14 πόντους (41-27) να είναι η μέγιστη τιμή της, με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Μοναδικός διακριθείς για τους «Fellas», ο Καλαλής-Καλαλές, με 11 πόντους, εννιά ριμπάουντ, τρεις ασίστ και τρία κλεψίματα.

Το τέταρτο δεκάλεπτο αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 56-38, να φτάνουν τις έξι νίκες και όπως δήλωσαν αργότερα ο Βασίλης Κουτσόπουλος, ο Κώστας Κουτσόπουλος και ο coach Γιάννης Ψιμής… ευελπιστούν να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο, με πρωταρχικό στόχο την είσοδο στα play-off.

MVP: Ο Βασίλης Κουτσόπουλος οδήγησε τους Milf σε μία ακόμα νίκη, όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους, μαζεύοντας δέκα ριμπάουντ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Ο Κώστας Κουτσόπουλος πραγματοποίησε double-double με δέκα πόντους και 17 ριμπάουντ. Ακόμα ήταν κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια, δίνοντας πολλές μάχες, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν κερδισμένες. 

Που κρίθηκε το ματς: Οι Milfwaukee είχαν έναν παίκτη σαν τον Βασίλη Κουτσόπουλο, που ηγηθηκε στο σκοράρισμα και τους έδωσε τη νίκη, την ίδια στιγμή που για τους «Χουπ», ο πρώτος τους σκόρερ είχε μόλις έντεκα πόντους, με τον δεύτερο οχτώ και όλους τους υπόλοιπους από πέντε και κάτω, προιον και της εξαιρετικής άμυνας των «πράσινων».