Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», οι Hoopfellas αντιμετώπισαν τους Sun City Drink Team για τη 19η αγωνιστική, της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν εύκολα με 63-40.

Το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπέλμπας, με σουτ τριών πόντων. Ο Λόης με καλάθι μετά από κλέψιμο του ίδιου, έδωσε το πρώτο προβάδισμα για την ομάδα του με 4-3 και οι Drink Team δεν το έχασαν ποτέ ξανά. Λίγο αργότερα ο Λόης, με πολύ όμορφο καλάθι πέτυχε το 9-16, ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 9-20, μετά από καλάθι του Αγγελόπουλου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «μπλε» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με τη διαφορά να ανεβαίνει με ραγδαίους ρυθμούς. Η ομορφότερη όμως φάση, ήρθε από τον «άτυχο» Ανδρεόπουλο, που άθελά του βέβαια, μας χάρισε το απόλυτο blooper, λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν και αστόχησε εξ επαφής και νευριασμένος στη συνέχεια, έβγαλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το Β΄μέρος, ξεκίνησε από το 13-44 και αν οι Hoopfellas, θέλουν να κρατήσουν κάτι, αυτό θα πρέπει να είναι η παρουσία τους σε αυτά τα 20 λεπτά, αναλογιζόμενοι βέβαια και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι «φρέναραν». Με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους, τους Αργυριάδη Παρασκευά και Κελέτση, κατάφεραν με επιμέρους 13-11 να κερδίσουν την τρίτη περίοδο.

Μάλιστα, σκόραραν 14 πόντους, έναντι οχτώ των αντιπάλων τους και στο τελευταίο δεκάλεπτο, «ρίχνοντας» με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά, για το τελικό 40-63.

MVP: Άλλη μία μέρα στη δουλειά για τον Ιορδάνη Τσοπουρίδη, με ακόμα ένα double-double 21 πόντων και 12 ριμπάουντ.

Παίκτης κλειδί: Double-double και από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με 13 πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αντώνης Μπέλμπας, ο μοναδικος με διψήφιο αριθμό πόντων για τους «Hoop», με 10, μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε το ματς: Οι Drink Team πήραν από πολύ νωρίς μεγάλη διαφορά και δεν «κινδύνεψαν» ποτέ. Η διαφορά κυρίως στη γραμμή των ψιλών ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν εμφανή.