Ο πρώτος γύρος της Atlas League 2 (Ανατολή), τελείωσε με νίκη για τους Τσακορούκουνες, που επικράτησαν με 61-48 των Hoopfellas και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, μία νίκη κάτω από την κορυφή.

Στη πρώτη περίοδο, οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη προσοχή στην άμυνά τους και με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια, το τέλος της βρήκε μπροστά τους φιλοξενούμενους Τσακορούκουνες, με 17-13.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, οι «Τσάκο» ανέβασαν ρυθμούς και με τον τρομερό Κουλέντη (21π 14ρ), να βρίσκει στηρίγματα σε Λάμπρου (9π, 4ασ) και Βύνιο (10π 11ρ), πήραν διψήφιο προβάδισμα στο παιχνίδι και με το σκορ στο 35-24, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους Hoop, που με μπροστάρη τον Ανδρεόπουλο, ο οποίος ήταν συγκινητικός, σημειώνοντας 25 πόντους (10/12β, 3/10δ, 3/5τρ) και τον Ζαχαρία να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει ενέργεια στην ομάδα του, κατάφεραν να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Μείωσαν τη διαφορά σε μονοψήφια νούμερα, αλλά με τις λύσεις να στερεύουν αυτό δεν φάνηκε αρκετό. 

Ο Ανδρεόπουλος δεν είχε κανένα στήριγμα στο παιχνίδι του και με τους αδερφούς Αργυριάδη και τον Κελέτση να βρίσκονται σε μέτρια βραδιά, η αποστολή των γηπεδούχων φάνταζε δύσκολη.

Από τα μέσα της τρίτης περιόδου και στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, στην εξίσωση για τους «κίτρινους» μπήκε και ο Σταφυλαράκης με οχτώ πόντους (2/2β 3/4δ), που γενικά κινήθηκε σε χαμηλά νερά σε αυτή την αναμέτρηση αναλογιζόμενοι την αξία του.

Οι περισσότερες επιθετικές λύσεις των Τσακορούκουνων έκριναν την αναμέτρηση και με την έναρξη του Β΄γύρου, επιθημούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

MVP: Ο Βαγγέλης Κουλέντης έκανε πραγματικά ότι ήθελε στο παρκέ. Τα νούμερά του άλλωστε μιλάνε από μόνα τους, με τον έμπειρο φόργουορντ να τελειώνει την αναμέτρηση με 21 πόντους, 14 ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα και 20EFF.

Παίκτης κλειδί: Με τον Σταφυλαράκη να μην πιάνει τα συνηθισμένα στάνταρ του (χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν κακός στο παιχνίδι), ο Γιώργος Βύνιος αποτέλεσε άξιο συμπαραστάτη του Κουλέντη, καθώς υπερίσχησε με τη δύναμή του κάτω από τις ρακέτες μαζεύοντας και έντεκα ριμπάουντ, ενώ σκόραρε δέκα πόντους, κάνοντας double-double. 

Που κρίθηκε το ματς: Οι Τσακορούκουνες είχαν τον επιθετικό πλουραλισμό που χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι με χαμηλό σκορ και αργό τέμπο, την ίδια ώρα που για τους Hoop, σκόραρε μόνο ο Ανδρεόπουλος.