Πολύ δυνατό παιχνίδι από πλευράς εξέλιξης κι εναλλαγών στο σκοράρισμα ανάμεσα στους Indiana Pagers και τους Απροσάρμοστους με τους δεύτερους να καταφέρνουν να προκριθούν εν τέλει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν με 15-10 με τον Χαραλαμπόπουλο να οργανώνει μαεστρικά αλλά και να οδηγεί την ομάδα του στο σκοράρισμα και τους Αδαμόπουλο και Κακαρούνα άξιους συμπαραστάτες. Από την άλλη πλευρά ο Σωτηρίου κυριάρχησε στις δύο άκρες του παρκέ κρατώντας την ομάδα του κοντά στο σκορ μ' αποτέλεσμα να κλείσει η πρώτη περίοδος με σκορ 15-13 υπέρ των Pagers.

Στη δεύτερη περίοδο 2 πολύ καλές άμυνες από τον Λεπτάκη που τελείωσε και τις φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο κι η ενέργεια που έδωσε η είσοδος του Σαχινίδη οδήγησαν στο +6 για τους Απροσάρμοστους (15-21) 6' πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με Στιβακτάκη και Χαραλαμπόπουλο για το 20-24 για ν' ακολουθήσει σερί 5-0 από τους Απροσάρμοστους και να πάνε προηγούμενοι με 9 (20-29) στο ημίχρονο.

Η διαφορά διατηρήθηκε σ' αυτά τα επίπεδα και στην τρίτη περίοδο με τον Χαραλαμπόπουλο να είναι κυρίως ο εκφραστής των επιθέσεων για τους Pagers και τους Κακαρούνα, Σωτηρίου να οδηγούν τους Απροσάρμοστους με το δεκάλεπτο να λήγει 34-39 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η διαφορά άνοιξε κι άλλο στην αρχή της τέταρτης περιόδου με 4 πόντους του Κανδηλά και τρίποντο του Σωτηρίου (34-46) για ν' απαντήσει με 5 προσωπικούς πόντους ο Καραλιάς για τους Pagers (39-46). Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα με τους Απροσάρμοστους να παίρνουν το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 46-52.

MVP της αναμέτρησης ο Σωτηρίου που κυριάρχησε πλήρως στη ρακέτα τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά.