Άνετη νίκη για τους KAVLANTA HAWKS απέναντι στους INDIANA PAGERS με 46-65. Οι HAWKS δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε με επιμέρους σερί των HAWKS με 15-2 με τους Παπαρίζο, Γεωργομάνο και Γεωργίου να σημειώνουν τα καλάθια για την ομάδα τους. Οι INDIANA με ένα δικό τους μικρό επιμέρους σερί 6-1 με τον Στιβακτάκη και τρίποντο του Μαμαλάκη για το τελικό 8-16.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλάθι από κοντά του Γεωργομάνου για να απαντήσει με τρίποντο αμέσως ο Καρανάσιος. Οι HAWKS όμως κατάφεραν να ξεφύγουν με 12 πόντους με τους Παπαρίζο, Γεωργομάνο και Μπαντούνα. Ο Βλαχογιάννης κατάφερε να μειώσει με καλάθι από το ζωγραφιστό αλλά ο Αραβανής με τρίποντο έδωσε αέρα 13 πόντων στην ομάδα του. Το τελικό 17-31 της περιόδου έκαναν οι Κακαρούνας και Λαδάς.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν το πιο χορταστικό από πλευράς σκοραρίσματος. Το ξεκίνημα ήταν ίδιο με το τελειώμα του 2ου δεκαλέπτου με καλάθια των Κακαρούνα και Λαδά. Σε εκείνο το σημείο ο Αραβανής με τρίποντο και ο Παπαρίζος με 4 πόντους έδωσαν αέρα 19 πόντων στους HAWKS! Ο Στιβακτάκης με καλάθι και φάουλ και ο Κακαρούνας με 2 καλάθια στον αιφνιδιασμό μείωσαν για τους INDIANA PAGERS αλλά οι Γεωργίου και Λαδάς καθώς και ένα ακόμα τρίποντο του Αραβανή έκαναν το 30-49. Ο Λίτινας στο τέλος μείωσε σε 33-49.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η κατάσταση δεν άλλαξε καθώς οι INDIANA δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ. Οι Λαδάς με σουτ και Αραβανής με καλάθια στον αιφνιδιασμό έκαναν το 37-55 ενώ με βολή του Γεωργομάνου η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους. Ο Βλαχογιάννης με καλάθι μέσα από τη ρακέτα και ο Μπάκας με τρίποντο μείωσαν για τους INDIANA για να έρθει ο Αραβανής με 3 δικούς του πόντους να γράψει το τελικό 46-65.

MVP της αναμέτρησης ο Παπαρίζος με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Γεωργίου που ενώ δεν σκόραρε πολλούς πόντους (6) μάζεψε 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Για τους INDIANA ξεχώρισε ο Λίτινας με 7 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην απόλυτη σταθερότητα των KAVLANTA HAWKS που δεν έριξαν τον ρυθμό τους και τη συγκέντρωση τους σε κανένα δεκάλεπτο του αγώνα.