Το βράδυ της Δευτέρας για την έκτη στάση της West Atlasleague1 οι άνευ νίκης Indiana Pagers φιλοξένησαν στο Sala sport τους Mpasketikous (3-1) με τους δεύτερους να επιβεβαιώνουν τη βαθμολογική τους θέση επικρατώντας με σχετική άνεση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φούρια και προηγήθηκαν με 10-7 χάρη στην τριπλέτα Αδαμόπουλου, Κακαρούνα και Χαραλαμπόπουλου (από 4 έκαστος) όμως οι αντίπαλοι τους κάλεσαν time out. Μετά απ' αυτό έτρεξαν ένα 11-0 , με τους Πολίτη και Πουλόπουλο να πετυχαίνουν από 8 πόντους για να προηγηθούν με 12-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο οι Mpasketikoi εδραίωσαν διψήφια διαφορά με τον Κανάκη να είναι ανίκητος με 8 πόντους. Στον αντίποδα ο Κακαρούνας σκόραρε 5 πόντους μειώνοντας προσωρινά στο -4, με τους Μπάνζι και Πολίτη να διαμορφώνουν το 21-31 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός έπεσε αμφότερα, καθώς οι άμυνες ζώνης δημιούργησαν δυσκολία και στους δύο μονομάχους. Ο Πουλόπουλος με 6 πόντους και δύο τρίποντα έδωσε τη λύση για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν στο +15 (26-41) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι πράσινοι πάτησαν το γκάζι με τους ορεξάτους Μπάνζι, Λάμπρου και Κανάκη (από 4π) κυριαρχώντας πλήρως απέναντι στους Indiana που φάνηκαν κουρασμένοι (Γαλανόπουλος 4π, Μπάκας και Κακαρούνας από 2). Το τελικό 34-59 χαρακτηρίζεται καθόλα δίκαιο.

Στα στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα σε κάθε κατηγορία (δίποντα 35-41%, τρίποντα 8-31%, βολές 30-87%). Πήραν τα ριμπάουντ (33-42), μοίρασαν σχεδόν διπλάσιες ασίστ (8-15), ενώ είχαν περισσότερα κλεψίματα (7-13) και παραπάνω λάθη (19-21).

Mvp :  Με double double o δυναμίτης Κώστας Κανάκης που είχε 13 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 4 λάθη. Πολυτιμότερος για τους ηττημένους ο Θανάσης Χαραλαμπόπουλος με 6 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 5 λάθη.

Κλειδί :  O bomber Θοδωρής Πουλόπουλος που κατέγραψε 18 πόντους, 7 ριμμπάουντ, 3 ασίστ, 7 κλεψίματα και 6 λάθη ! 

Που κρίθηκε ο αγώνας : Οι νικητές πήραν  τον έλεγχο μετά τα πρώτα λεπτά και τον διατήρησαν χάρη στην επιθετική τους ισορροπία αλλά και την τσιμέντενια τους άμυνα.