Άνετη νίκη για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με 48-64 κόντρα στους INDIANA PAGERS για την 12η αγωνιστική της ATLAS LEAGUE.

Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ που μπήκε δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις δυο καλάθια με τους Στιβακτάκη και Καλαιτζάκη και μάλιστα στα πρώτα λεπτά του ματς. Ακολούθησε ένα σερί 14-0 για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με τους Ρέπα, Ανδριόπουλο, Μειδάνη, Ζάγκα και Δεδούση.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου δεκαλέπτου ο Ζάγκας με τρίποντο και οι Καραβάκης και Μειδάνης έκαναν το 4-21. Οι Μαμαλάκης, Στιβακτάκης και Κακαρούνας μάζεψαν τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από τη γραμμή των βολών αλλά οι Τσεκούρας και Στιβακτάκης απάντησαν αμέσως. Οι Δεδούσης, Ανδριόπουλος και Ρέπας έκαναν το 14-31 για να κλείσει το ημίχρονο με καλάθια των Στιβακτάκη και Κακαρούνα.

Το 2ο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο αλλά χωρίς να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να ροκανίσουν τη διαφορά. Ο Χαραλαμπόπουλος μείωσε αλλά οι Ανδριόπουλος και Ρέπας σκόραραν ξανά. Ο Λίτινας με 2/2 βολές έκανε το 23-36. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου οι δυο ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν για το τελικό 33-46.

Στο 4ο δεκάλεπτο η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ μπήκε με σκοπό να καθαρίσει το ματς, κάτι που κατάφερε φτάνοντας τη διαφορά στους 20 πόντους με τον Σπηλιοτόπουλο να σκοράρει για 3 και τους Μειδάνη και Καραβάκη με δίποντα. Με καλάθια των Λίτινα και Τσεκούρα οι INDIANA μείωσαν στους 15. Οι Ανδριόπουλος και Δεδούσης όμως έφτασαν τη διαφορά ξανά στους 22 λίγο πριν το τέλος. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 48-64 με τους Τσεκούρα, Κακαρούνα και Μεταξά.

MVP της αναμέτρησης ο Ανδριόπουλος με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λίτινας με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην μεγάλη διαφορά που πήρε η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στο πρώτο δεκάλεπτο, στην σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και στα αρκετά νεκρά διαστήματα των INDIANA PAGERS.