Για την πρώτη φάση του Atlasbasket Cup οι CREPALES αντιμετώπισαν στο O.Α.Κ.Α τους INDIANS και μετά από ένα παιχνίδι όπου κυρίαρχο ρόλο είχαν οι άμυνες επικράτησαν δύσκολα παίρνοντας με το σπαθί τους την πρόκριση στην επόμενο γύρο !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας καθόλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου παίζοντας αναγνωριστικό παιχνίδι με έμφαση στα μετόπισθεν. Οι INDIANS με πρωταγωνιστή τον Πουλοκέφαλο έχτισαν ένα σερί και το τέλος της πρώτης περιόδου τους βρήκε να προηγούνται με 10 πόντους διαφορά.

Στη συνέχεια οι CREPALES ανέβασαν στροφές και κύριους εκφραστές τον κυρίαρχο Μπούση ο οποίος έδωσε σπουδαίες μάχες και στις δύο πλευρές του γηπέδου και με την βοήθεια του Σαμπατάκου κατάφεραν να ανατρέψουν το κακό τους ξεκίνημα και να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με έναν πόντο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε ο ρυθμός. Παρότι η αγωνιστική ένταση ήταν μεγάλη, η αποτελεσματικότητα των ομάδων ήταν περιορισμένη, πράγμα λογικό βέβαια λόγω πρεμιέρας.

Διμάδης και Πουλοκέφαλος συνέχισαν να δίνουν λύσεις στους ΙNDIANS την ώρα που ο Μπούσης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να κρατήσει την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι.

Στα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι για γερά νεύρα με τις ομάδες να εναλλάσσονται διαρκώς στο σκορ. Στα 28’ πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Μπούσης κερδίζει το φάουλ το οποίο τον στέλνει στις ελεύθερες βολές. Με 1/2 φέρνει το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία. Η επόμενη κατοχή άνηκε στους INDIANS με τον Πουλοκέφαλο να επιχειρεί να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Ο τρομερός όμως Μπούσης παίζει την άμυνα του αγώνα και του κλέβει την μπάλα κερδίζοντας εν συνεχεία το φάουλ. Ευστοχώντας πάλι σε μία ελεύθερη βολή από την γραμμή της φιλανθρωπίας δίνοντας το προβάδισμα για την νίκη στις CREPALES.

Τελευταία επίθεση άνηκε στους INDIANS οι οποίοι έχοντας μόλις 8 δευτερόλεπτα στην κατοχή τους, αστόχησαν σε σουτ 3 πόντων με την λήξη του παιχνιδιού να βρίσκει τις CREPALES στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Μπούσης  (18π, 14ρ,6κλ).

Καθοριστικός ως Κλειδί του αγώνα ήταν ο Σαμπατάκος (9π,4ρ,2ασ).

Για τους ΙΝDIANS πιο αποτελεσματικός ήταν ο Πουλοκέφαλος (14π,9ρ).

 Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στην ψυχραιμία του Μπούση από την γραμμή της φιλανθρωπίας στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.