Όντας πιο σταθεροί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι οι Ionians επικράτησαν 60-50 των Beaslys και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Atlas cup.

Στην πρώτη περίοδο οι Beaslys ξεκίνησαν καλύτερα (2-5) με τον Θεοφανάκη να εκμεταλλεύεται πολύ σωστά το double team που είχε μόνιμα πάνω του και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.Ακολούθησε σερί 7-0 από τους Ionians με Καριότογλου και Σερβίου για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο 13-9 υπέρ των Ionians.

Στη δεύτερη περίοδο οι Beaslys πέρασαν εκ νέου μπροστά στο σκορ με σερί 5-0 (13-14) για ν' ακολουθήσει εκ νεόυ σερί 8-0 από τους Ionians για το 21-14 κι εν συνεχεία το 25-15 για την πρώτη διψήφια διαφορά στο παιχνίδι με τον Θεοδώρου να είναι πρωταγωνιστής στην επίθεση της ομάδας του.Το ημίχρονο έληξε με σκορ 26-18.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τους Ionians και στην τρίτη περίοδο με τους Μαρούλη,Μπιρζαμάνη,Θεοδώρου και Χουλιάρα να οδηγούν την ομάδα τους στο 34-22 κι από τους Beaslys τους Καραγιαννίδη Άγγελο,Γάτσιο και Δραγκιώτη να προσπαθούν να μη ξεφύγει περισσότερο η διαφορά.Οι Beaslys κατάφεραν να μειώσουν στους 10 (43-33) και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με +11 για Ionians (47-36).

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι Ionians διατήρησαν σχετικά εύκολα τη διαφορά που είχαν χτίσει με Μαρούλη,Θεοδώρου και Καριότογλου.Οι Beaslys στηρίχθηκαν κυρίως σ' ατομικές ενέργειες από τον Δραγκιώτη και σουτ από τον Ακαρέπη αλλά δε κατάφεραν να μπούνε στη διεκδίκηση της νίκης.Νικητές του αγώνα οι Ionians με τελικό σκορ 60-50.

ΜVP του αγώνα ο Θεοδώρου που κυριάρχησε επιθετικά αλλά ήταν και πολύ καλός αμυντικά απέναντι στους ψηλούς των Beaslys μ' άξιο συμπαραστάτη τον Μαρούλη που βοήθησε σημαντικά με πόντους και ριμπάουντ.