Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Atlas Cup, όπου οι K9 Bulls κέρδισαν τους Unbroken στο ΟΑΚΑ με 62-52, με αποτέλεσμα να πάρουν την πρόκριση στον τρίτο γύρο, δηλαδή στους «32» της νεοσύστατης διοργάνωσης. Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου τελικά οι «Ταύροι» έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στην αρχή του ματς, οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς στο σκορ, χωρίς να προκύψει κάποια μεγάλη διαφορά. Η αθλητικότητα που υπήρχε και από τις δύο πλευρές, έκανε το ματς, αρκετά θεαματικό, με τον ρυθμό να είναι πολύ γρήγορος. Ο Ράπτης των K9 Bulls και ο Τσιπιανίτης των Unbroken, ήταν οι πρώτοι σκόρερ των ομάδων τους, σε εκείνο το σημείο, με τους «Ταύρους» να προηγούνται με 15-12 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη 2η περίοδο, η διαφορά αυξήθηκε γρήγορα. Με ένα σερί 6-0, οι K9 Bulls προηγήθηκαν με 21-12 στο 12’, ενώ στο 18’, έφτασαν για πρώτη φορά και σε διψήφια διαφορά πόντων, με σκορ 29-19. Παρόλα αυτά, οι Unbroken αντέδρασαν εξαιρετικά και «έτρεξαν» ένα επί μέρους σκορ 8-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, μειώνοντας στην εκπνοή, σε 29-27, με καλάθι του Ρίζα, από εξαιρετική ασίστ, του Νίκου Αρσλάνογλου, πίσω από την πλάτη.

Όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ, με τους K9 Bulls να έχουν ένα μικρό προβάδισμα σταθερά. Οι Unbroken μείωσαν σε 36-34 στο 26’, με καλάθι του Ζάτα, ο οποίος είχε πιάσει «φωτιά» σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης, οδηγώντας την ομάδα του, στο επιθετικό σκέλος. Οι K9 Bulls έκλεισαν την 3η περίοδο μπροστά με 41-36, με τον Παππ να πετυχαίνει δύσκολο buzzer beater στην εκπνοή και να μειώνει για τους Unbroken.

Περνάμε και στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου οι «Ταύροι» μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, αφού προηγήθηκαν με 50-39 στο 33’. Παρά τις προσπάθειες των τυπικά φιλοξενούμενων, δεν υπήρξε ανατροπή. Έτσι, οι K9 Bulls έφτασαν στο τελικό 62-52 και πλέον συνεχίζουν στο Atlas Cup, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό τους.

Ο Μυλωνάς ήταν ο κορυφαίος του παρκέ, δίχως αμφιβολία και οδήγησε τους K9 Bulls, στη νίκη, αφού τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους (6/9β., 9/12δ.), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. Για τους Unbroken, ο Ζάτας ήταν ο πρώτος σκόρερ, με 17 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (7/8δ., 1/1τρ.).