Σε ένα γεμάτο ματς με ένταση και πάθος η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ επικράτησε της ARTEMIS με 65-59!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς με ένα 2-6 επιμέρους σερί αλλά η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ κατάφερε να ισοφαρίσει με τους Κατσούρα και Αθανασόπουλο. Στο τρίποντο του Χατζηγεωργιάδη απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Κατσούρας. Ο Ελευθεράκης με 2/2 δίποντα έκανε το 9-13 για να μειώσει ο Τριαντάφυλλος με δυο πολύ ωραίες προσπάθειες. Ο Κοντογιαννάκης μάλιστα με έμμεσο τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το δεκάλεπτο έκλεισε με 19-17 με τρίποντο του Τριαντάφυλλου.

Με τους Ελευθεράκη και Βήχο η ARTEMIS κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά ο Ανδριγιαννάκης που μπήκε ζεστός στο 2ο δεκάλεπτο με τρίποντο και δίποντο έκανε το 26-21. Με μια μάχη μεταξύ Κατσούρα και Ελευθεράκη συνεχίστηκαν τα επόμενα λεπτά μέχρι το 32-29. Ο Ελευθεράκης μάλιστα  έκανε το 32-31. Ο Διονυσόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Ανδριγιαννάκης λίγο πριν το τέλος με τρίποντο έγραψε το 35-33.

Με ένα μικρό σερί 5-0 οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 7 πόντους αλλά οι Διονυσόπουλος και Ελευθεράκης μείωσαν ξανά. Ο Κατσούρας με ωραίο lay up και εύστοχο τρίποντο έφερε ξανά το ματς στους 7. Ο Ελευθεράκης μείωσε ξανά και ο Διονυσόπουλος με 1/2 βολές έκανε το 47-40. Το 49-40 έκανε ο Κοντογιαννάκης με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Ελευθεράκης και Βήχος μείωσαν προς στιγμήν αλλά ο Κοντογιαννάκης με έμμεσο τρίποντο και ο Τριαντάφυλλος με τον ίδιο τρόπο αύξησαν τη διαφορά. Ο Αθανασόπουλος με σουτ έκανε το 57-45 ενώ το ματς συνεχίστηκε με βολές εκατέρωθεν. Ο Χατζηγεωργιάδης με τρίποντο έδωσε μια ελπίδα στους φιλοξενούμενους αλλά ο Κοντογιαννάκης αύξησε ξανά τη διαφορά στους 9. Οι Βήχος και Βάγιας κατάφεραν να σκοράρουν για το 62-57 αλλά ο Τριαντάφυλλος με δίποντο και 1/2 βολές του Κοντογιαννάκη έκαναν το 65-57. Το μόνο που κατάφερε ο Βήχος ήταν να μειώσει στο τελικό 65-59.

MVP της αναμέτρησης ο Τριαντάφυλλος με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

για την ARTEMIS ξεχώρισε ο Ελευθεράκης με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στη σταθερότητα της ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ στα κρίσημα σημεία όποτε η ARTEMIS πλησίαζε στο σκορ και στην σημαντική απουσία του Χατζηγεωργιάδη Βασίλη από την ARTEMIS όντας ο πρώτος σκόρερ της.