Στο «Ολυμπιακό Στάδιο», οι Kleious Warriors αντιμετώπισε τους Blue Sharks-Neurolife για τη 14η αγωνιστική της Atlas League 2 (2ος όμιλος Βορρά), με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 84-74 και να παραμένουν μόνοι και αήττητοι στην κορυφή.

Στη πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με τους Warriors να καταφέρνουν λίγο πριν το τέλος της να πάρουν ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων (21-17) με εύστοχο τρίποντο από τον Αγγελόπουλο που πραγματικά ήταν συγκλονιστικός, αλλά ο Τομαράς με buzzer-beater τρίποντο, πετώντας την μπάλα από το κέντρο, μείωσε και πάλι στην ελάχιστη τιμή της τη διαφορά (21-20).

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ένα επιμέρους 19-3 υπέρ των «κιτρίνων» (40-23), με πρωταγωνιστή τον Κυράτση που έφθειρε με κερδισμένα φάουλ τους αντιπάλους του και συνήθως ήταν εύστοχος στις ελεύθερες βολές που κέρδισε σε αυτό το διάστημα, την ίδια ώρα που ο Αγγελόπουλος… έβλεπε σαν βαρέλι το καλάθι, έξω από τα 6.75.

Οι «καρχαρίες» όμως έδειξαν τα δόντια τους βγάζοντας αντίδραση και με δικό τους σερί 11-0 (40-34), που ολοκληρώθηκε με τρίποντο από τον Τομαρά… επέστρεψαν στην διεκδίκηση του ροζ φύλλου. Ο Αγγελογιαννόπουλος σκόραρε από κοντα μετά από περίπου τρία λεπτά για τους Warriors, ενώ στην επόμενη φάση πέτυχε καλάθι και φάουλ για να στείλει και πάλι τη διαφορά στο +10 (46-36). 

Ένα γρήγορο 6-0 σερί όμως και πάλι για τους Blue Sharks, ύστερα από τρίποντο του Μούσουρα, καλάθι στον αιφνιδιασμό από τον Μπίσκο και 1/2 βολές από τον Β. Πέππα, το σκορ πήγε στο 46-42, προτού ο Αγγελόπουλος με τρίποντο αυξήσει και πάλι τη διαφορά (49-42), με το έκτο του τρίποντο μέχρι εκείνη την ώρα, σε οχτώ προσπάθειες. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με 61-54, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τέσσερις μαζεμένους πόντους στο κλείσιμό της.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, τα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Αγγελογιαννόπουλου που έστειλαν τη διαφορά στο +11 (67-56)... έκοψαν τα πόδια των «καρχαριών» την στιγμή που έκαναν την προσπάθειά τους για επιστροφή. Το τελικό 84-74, ήρθε δυσκολότερα από ότι φαίνεται για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, κόντρα σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, που απέδειξε πως αν είναι πλήρης… η βαθμολογία την αδική.

MVP: Ο Γιώργος Κυράτσης έκανε τα πάντα στο παρκέ για τους Warriors και εννοούμε τα πάντα. Πραγματοποίησε double-double σκοράροντας 32 πόντους (10/13β 11/18δ 0/2τρ) και μαζεύοντας 13 ριμπάουντ (9αμ 4επ). Ακόμα έδωσε τρεις ασίστ, έκλεψε τρεις φορές την μπάλα και όλα αυτά για κανένα! λάθος, με +37 EFF.

Παίκτης κλειδί: Φοβερός ο Βασίλης Αγγελόπουλος, σημειώνοντας 33 πόντους, όλους έξω από τα 6.75 με 11/22. Επίσης μάζεψε πέντε ριμπάουντ, μοιράζοντας και δύο ασίστ, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. 
Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ανδρέας Τομαράς με 25 πόντους, οχτώ «σκουπίδια», τέσσερις τελικές πάσες και δύο κλεψίματα, με +20EFF.

Που κρίθηκε το ματς: Τα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Αγγελογιαννόπουλου… καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση, καθώς αποτέλεσαν «μαχαιριά» στην καρδιά για τους Blue Sharks, την ΄ώρα που οι φιλοξενούμενοι έκαναν την απόπειρα να ανατρέψουν το σκορ.