Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της North Atlas League II οι πρωτοπόροι και αήττητοι Kleious Warriors (21-0) φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τους ένατους FBC (8-13) και αποδίδοντας πολύ καλύτερα στην επανάληψη πήραν το σύνηθες ροζ φύλλο και τώρα θα αντιμετωπίσουν τους Αιθέρες στην πρώτη φάση των πλέι - οφ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά προηγούμενοι με 14-1 χάρη στους Κυράτση (4) και τα τρίποντα των Θεοδωράτου, Φώτογλου και Ασημακόπουλου, ενώ στη συνέχεια οι αντίπαλοι τους μείωσαν χάρη στον Μπανταβάνη (7π), για το 16-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στη δεύτερη περίοδο καθώς οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους 2-14 και τους Χατζηκαλυμνιο (6), Αλεξιάδη & Μπανταβάνη (από 4π) μείωσαν ως τον πόντο, με τους Πολεμιστές να βρίσκουν λύσεις από τους Φώτογλου και Κυράτση (από 3π) διατηρώντας το προβάδισμα με 29-24 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα, με όπλο το σουτ από την περιφέρεια οι Warrriors, πρώτα με επιμέρους 11-2 και μετά με σερί 9-0 με τους Κυράτση (5) και τα τρίποντα των Φώτογλου, Παπαδάκη, Ασημακόπουλου και Αρτινού (από 3π) έφτασαν τη διαφορά πέριξ των είκοσι πόντων καθώς στην αντίπερα όχθη μόνο ο Μπανταβάνης (6π) συνιστούσε απειλή. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 54-35.

Η μηχανή των Πολεμιστών της οδός Κλειούς είχε πάρει μπρος και δεν σταμάταγε ! Με τον Αρτινό καθογητή (9π) και τους Βράτιμο (6), Αρχοντάκη (5), Κυράτση (4) & Ασημακόπουλο (3) η ψαλίδα άνοιξε κι άλλο. Για τους FBC ο Μπανταβάνης (ακόμη 8π) και ο Χατζηκαλυμνιος (5π) συνέβαλαν από την πλευρά τους στο δίκαιο τελικό 81-50.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 54-44%, τρίποντα 42-12%, βολές 72-66%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (43-29), έδωσαν τις ίδιες ασιστ (από 9), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (6-10) και υπέπεσαν σε παραπάνω λάθη (8-6).

Mvp ήταν ο αλάνθαστος Θανάσης Βράτιμος καταγράφοντας 8 πόντους, 13 ριμπάουντ και 1 κόψιμο. Ξεχώρισε για τους ηττημένους ο πρώτος σκόρερ Σταύρος Μπανταβάνης έχοντας 25 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Κλειδί του αγώνα αναδείχθηκε ο εορτάζων Γιώργος Κυράτσης με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα & 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ταχύτητα και τη μεγάλη απόδοση των νικητών ειδικότερα στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.