Στο πλαίσιο του αναβληθέντος αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, οι Kleious Warriors αντιμετώπισαν τους Itah Jazz (2ο group). Οι 2 ομάδες έδωσαν 1 μπασκετικό σόου. Είδαμε τρομερές φάσεις, τρίποντα, άμυνες για σεμινάρια και πολλούς αιφνιδιασμούς. 73-70 ήταν το τελικό σκορ με τους Warriors να κάνουν τον τέλειο 1ο γύρο (αήττητοι).

Πιο δυνατά μπήκαν στο παρκέ οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τις γρήγορες επιθέσεις και τους αιφνιδιασμούς οι Jazz δημιούργησαν μια διαφορά 10 πόντων. 13-23 ήταν το επιμέρους σκορ. 8 πόντους πέτυχε ο Σπανός, ενώ με 7 ακολούθησε ο Βαϊτσούδης. Από 1 τρίποντα έβαλαν Αγγελόπουλος, Κεραμιδάς και Φώτογλου για τους Warriors.

Τα δόντια τους έδειξαν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Έπαιξαν ορθά επιθετικά, έβαλαν τρίποντα και αμυντικά ήταν πιο συγκεντρωμένοι. Η διαφορά έπεσε από τους 10 πόντου στο καλάθι (22-14 επιμέρους σκορ). 15 πόντους είχε ο εντυπωσιακός Παπαδάκης με τον Αγγελόπουλο να έχει 2 τρίποντα. 7 είχε ο Σπανός για την Itah.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το 3ο δεκάλεπτο. Οι Warriors πήραν τα ηνία του αγώνα και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 23-14 ήταν το σκορ στο διάστημα αυτό. Η διαφορά έφτασε στους 7 πόντους υπέρ των γηπεδούχων. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Αγγελογιαννάπουλος με τον Βύνιο να ακολουθεί με 5 πόντους. Για τους Jazz τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Σπανός. 7 είχε και ο Βαϊτσούδης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν στην τελευταία περίοδο. Μπορεί οι Warriors να έφτασαν στο +12, αλλά οι Itah με τρομερές άμυνες και μεγάλα σουτ, έριξαν την διαφορά στους 3 πόντους. Μολαταύτα, ο Σπανός αστόχησε στο τρίποντο που πήρε και έτσι οι Warriors πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. 73-70 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 2 μεγάλα τρίποντα έβαλε ο Αγγελόπουλος, ενώ για τους ηττημένους 10 πόντους είχε ο Βαϊτσούδης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Φώτογλου με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ (8-3), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λ. Βαϊτσούδης με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ (3-4), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 34 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Παπαδάκης με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 4 κλεψίματα και 1 λάθος σε 20 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε φυσικά στις λεπτομέρειες με τον Αγγελόπουλο να πετυχαίνει 2 καθοριστικά τρίποντα στο 4ο δεκάλεπτο!