Η LA FAMILIA παίζοντας εξαιρετικό και γρήγορο μπάσκετ επικράτησε των ELITHRIOI με 72-59. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-5 με τους Μωυσή και Λ. Λαμπρόπουλο αλλά η La Familia κατάφερε να επιστρέψει με 4 πόντους του Μποτώνη και τρίποντο του Ιωακειμίδη. Μέχρι τα μισά το σκορ ήταν ισόπαλο αλλά με ένα επιμέρους σερί 11-3 οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 20-12. Καταλυτικός παράγοντας ο Κεφαλιανός με 9 πόντους.

Οι Ιωακειμίδης και Κεφαλιανός έκαναν το 24-12 για να απαντήσουν οι Αγιούμπ και Κωνσταντινάκος από κοντά. Κεφαλιανός και Μποτώνης όμως αύξησαν εκ νέου τη διαφορά ενώ ο Δεληγιάννης έκανε το 31-20. Ο Μωυσής με τρίποντο μείωσε και ο Κωνσταντινάκος με νέο τρίποντο έκανε το 33-26 του ημιχρόνου.

Με 8 σερί πόντους των Μποτώνη, Τσαπανίδη και Πετρίδη η La Familia πέρασε μπροστά με 14 αλλά οι ELITHΡΙΟΙ με τρίποντο του Μωυσή και καλάθια των Λαμπρόπουλου και Κεκεμπάνο μείωσαν εκ νέου. Η διαφορά παρέμενε σταθερά σε διψήφια νούμερα αλλά ο Κεκεμπάνος με έμμεσο τρίποντο, ο Λ. Λαμπρόπουλος με καλάθι στον αιφνιδιασμό και ο Μωυσής με τρίποντο μείωσαν στους 5. Ο Παπαχριστόδουλος με τρίποντο ξεκλείδωσε την επίθεση των γηπεδούχων, ο Λαμπρόπουλος απάντησε ενώ ο Δεληγιάννης με 2/2 βολές έκανε το 52-44. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και αμφίρροπο με αρκετή ένταση και πάθος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο τέλος με τον Δεληγιάννη να σκοράρει γρήγορα 5 πόντους ενώ ο Ιωακειμίδης έκανε το 60-47 γκρεμίζοντας την ψυχολογία των φιλοξενούμενων. Ο Κυριαζής με έμμεσο τρίποντο έκανε το 63-47 και ο Κεφαλιανός το 65-47. Ο Κεκεμπάνος απάντησε με έμμεσο τρίποντο και ο Λαμπρόπουλος σκόραρε με λει απ αλλά ο Μποτώνης με 6 σερί πόντους του έβαλε τέλος σε όλες τις ελπίδες. Οι Κωνσταντινάκος και Μωυσής έκαναν το τελικό 72-59.

MVP της αναμέτρησης ο Κεφαλιανός με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μωυσής με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στο πολύ γρήγορο μπάσκετ των γηπεδούχων και στο φοβερό ξέσπασμα στα πρώτα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου που δημιούργησαν μη αναστρέψιμη διαφορά.