Το κλίμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων ήταν πολύ φιλικό, ο ρυθμός καλός, τα μαρκαρίσματα χαλαρά και η πεντάδα των Last Chance πολύ εύστοχη, παίρνοντας εύκολα την 20η νίκη της (20-1) στον Δυτικό όμιλο της League 2, με τους Avengers (9-12) που ξεκίνησαν με τέσσερις παίκτες και έγιναν πέντε στο δεκάλεπτο, να ακολουθούν τη ροή του ματς με την ησυχία τους!

Από πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού φαινόταν ότι οι Last θα έχουν εύκολο έργο, αφού οι αντίπαλοί τους ήταν τέσσερις, αλλά οι Ανδρεΐκος, Νικολόπουλος, Νικολάου φρόντισαν να το αποδείξουν, αφού είχαν πολύ καλά ποσοστά (20-9 δεκάλεπτο) και οι Σφογγάρης, Κουσούλης συνέχισαν με ανάλογη απόδοση μέχρι το ημίχρονο, έχοντας από την άλλη τους Avengers να ανεβαίνουν σταδιακά (39-27 τέλος ημιχρόνου), ειδικά μετά την είσοδο του «Γκούρα» στη δεύτερη περίοδο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε ένα «σόου» του Κουσούλη με συνεχόμενα τρίποντα (5 συνολικά) και οι Ανδρεΐκος, Νικολόπουλος βοήθησαν στο να ξεφύγει η διαφορά για τους πρωτοπόρους (66-37 στο 30’), με τους Αβέντζερς να παίζουν το μπασκετάκι τους και να σκοράρουν κυρίως με Βουράκη, Αντωνίου, χωρίς πολλά φάουλ, με καλή διάθεση και να φτάνουμε στο τελικό 83-57 με τον Νικολάου να πιάνει τους 16 πόντους, ολοκληρώνοντας διψήφιο νούμερο πόντων για όλη την πεντάδα των νικητών.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Ανδρεΐκος με 22 πόντους, 22 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ από τους Avengers ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Βουράκης με 17 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης-κλειδί για τους Last Chance ήταν ο Γιώργος Νικολόπουλος με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και πολύ τρέξιμο σε άμυνα και επίθεση.

Το ματς κρίθηκε πολύ νωρίς, αφού η απουσία ενός Avenger έπαιξε τον ρόλο της προφανώς και γενικά όλο το… ύφος της αναμέτρησης ήταν σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα.