Εύκολη νίκη πέτυχε η LAST CHANCE απέναντι στη BASXETONIA για την 7η αγωνιστική της Α2!

 Από το 1ο δεκάλεπτο φάνηκαν οι διαθέσεις των γηπεδούχων καθώς έφτασαν να προηγούνται στα πρώτα λεπτά με 15-2 με τους Ανδρέικο και Γ. Νικολόπουλο να σκοράρουν 13 πόντους για την ομάδα τους. Ο Ανδρέικος με καλάθι και φάουλ έκανε και το 18-2 για να μειώσει ο Μανιουδάκης με ωραίο σουτ. Ο Π. Νικολόπουλος με 4 πόντους και ο Σφογγάρης με 2 έκαναν το 24-4 για να μειώσει στο τέλος ο Στρατηγόπουλος σε 24-6.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο του Κουσούλη, οι Κολιός και Ανδρέικος έκαναν το 32-6 και ο Βαρδαβάς το 32-8. Με δυο συνεχόμενα τρίποντα όμως των Σκυλίδη και Κουσούλη ξανά το ματς έγινε 41-10 με τη BASXETONIA  να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Κανιώτης με τρίποντο μείωσε προς στιγμήν αλλά ο Γ. Νικολόπουλος απάντησε αμέσως. Ο Κανιώτης με νέο τρίποντο και ο Μανιουδάκης διαμόρφωσαν το τελικό 48-21. 

Στο 2ο ημίχρονο στα πρώτα 7 λεπτά η BASXETONIA κατάφερε να σκοράρει μόνο 2 πόντους με τον Στρατηγόπουλο ενώ η LAST CHANCE συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τους Ανδρέικο, Κολιό και τα αδέρφια Νικολόπουλου να κάνουν το 64-23! Οι Μανιουδάκης και Μεγαγιάννης μείωσαν σε 64-27 ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με καλάθι του Σκυλίδη.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Κόλλιας μείωσε προς στιγμήν αλλά ο Κουσούλης απάντησε αμέσως με τρίποντο. Ο Στρατηγόπουλος με 5 πόντους έριξε κι άλλο τη διαφορά αλλά με 9-0 σερί η LAST CHANCE ήταν ασταμάτητη! Ο Μανιουδάκης με τον Στρατηγόπουλο έκαναν το 78-39 ενώ ο Γ. Νικολόπουλος στον αιφνιδιασμό το 80-39. Το τελικό 83-39 έγραψε ο Κουσούλης με τρίποντο!

MVP της αναμέτρησης ο Ανδρέικος με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υστέρεισαι κανείς στην ομάδα.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Στρατηγόπουλος με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στον πολύ γρήγορο ρυθμό της LAST CHANCE, την εξαιρετική ευστοχία από τη γραμμή του τριπόντου και στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ.