Πολύ μεγάλη νίκη για τους Παρτουζάν στο ντέρμπι με τους Last Chance για τον 2ο γύρο του ΑΤΛΑΣ Cup με 52-56. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με συνεχής εναλλαγές στο σκορ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον Ανδρέικο και τον Νικολόπουλο να κάνουν το 7-0. Οι Παρτουζάν κατάφεραν να βρουν λύσεις και να μειώσουν στα μισά της πρώτης περιόδου σε 10-8. Οι Last Chance ήταν έυστοχοι και από την γραμμή του τριπόντου με τους Νικολόπουλο και Σφόγγαρη και έτσι η περίοδος έκλεισε στο 22-16. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων για την ανατροπή. Οι Παρτουζάν βρήκαν λύσεις και από την περιφέρεια με τους Μπουρίτη, Παπανικολάου και Κότσια να σκοράρουν από ένα τρίποντο ενώ πολύ καλό δεκάλεπτο έκανε και ο Θεοδωρόπουλος που μοίραζε σωστά το παιχνίδι και έτρεχε στον αιφνιδιασμό. Πολλές μάχες έγιναν και κάτω από το καλάθι με τον Μιχαλακάκο των Last Chance να παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να σκοράρει κρατώντας την ομάδα του κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε στο 35-39 για τους Παρτουζάν.

Το τρίτο δεκάλεπτο χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές άμυνες και από τις δυο ομάδες και έτσι έμειναν χαμηλά στο σκόρ. Για ακόμα ένα δεκάλεπτο είδαμε ολική ανατροπή του ματς με τους Last Chance να σκοράρουν με τους Σφόγγαρη και Μιχαλακάκο ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κότσιας και Θεοδωρόπουλος. Το σκορ έκλεισε στο 47-44. 

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με μια ακόμα ανατροπή. Δυο μεγάλα τρίποντα έγυραν το ματς προς τους Παρτουζάν με τους Μπουρίτη και Παπανικολάου με το σκορ στο 51-53. Στο τέλος του δεκαλέπτου και οι δυο ομάδες δεν ήταν αρκετά εύστοχες και το ματς κρίθηκε στα σταθερά χέρια του Θεοδωρόπουλου ο οποίος κέρδισε φάουλ και πήγε στην γραμμή των βολών. Με 3/4 βολές στο τελευταίο λεπτό έγραψε το τελικό 52-56 για τους Παρτουζάν και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

MVP του παιχνιδιού ο Θεοδωρόπουλος με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Για τους ηττημένους εξαιρετικός ήταν ο Μιχαλακάκος με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ.