Μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της North Atlas League III οι Last Dancers (16-6) αντιμετώπισαν τo Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ τους Trelakers (15-7) με τους δεύτερους να κάνουν ένα εξαιρετικό φίνις και να κατακτούν μια πολύτιμη νίκη, ανατρέποντας και τη διαφορά με την οποία είχαν χάσει στον πρώτο γύρο, πιάνοντας έτσι στη βαθμολογία τους αντιπάλους τους, έχοντας το πλεονέκτημα για την κατάληψη της τρίτης θέσης, καθώς τους αρκεί η δική τους νίκη απέναντι στους Basket Walkers το επόμενο Σάββατο !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα με τον Λυντέρη (6π) και τα τρίποντα των Παπαναστασίου και Κλαυδιανού παίρνοντας το προβάδισμα απέναντι στους Ζέρβα (7) και Βαρθαλίτη (4), με 17-11 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε μάχη εκ του συστάδην. Χαμηλός ρυθμός και επιθετική νευρικότητα κυριάρχησαν με το πενιχρό επιμέρους 2-4 να βρίσκει τους "Χορευτές" προηγούμενους με 19-15 στο ημίχρονο.

Και το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε σε low tempo.  Οι ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο , με τους "Τρελούς" να είναι πιο αποτελεσματικοί χάρη στους Ζέρβα (4), Γερόσταθο, Φλωρόπουλο και Σαπέρα (απο ένα καλάθι), ενώ στον αντίποδα στόχο βρήκαν μόνο οι Σουσανίδης και Ξυνός, με το σκορ να είναι στο 23-25 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία τα συγκροτήματα βρήκαν ρυθμό. Οι Trelakers με αιχμή τους δόρατος τον Ζέρβα (10π) και τους Φλωρόπουλο και Γώγο (από 5) πήγαν ως το +10 ανατρέποντας τη διαφορά επτά πόντων που είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Ο Κλαυδιανός (10 επίσης πόντους) και ο Ξυνός (4) προσπάθησαν και μείωσαν ως το 36-40 , αλλά οι φιλοξενούμενοι με μια βολή του Βαρθαλίτη επικράτησαν με το ποληπόθητο +8 (39-47) !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 32-40%, τρίποντα 17-25% και βολές 25-61%) . Μάζεψαν τα ριμπάουντ (32-41), έδωσαν  λιγότερες τελικές πάσες (9-5), είχαν πιο λίγα κλεψίματα (7-5) και ένα παραπάνω λάθος (8-9).

MVP:  Ο πρώτος σκόρερ Μαρσέλο Ζέρβας έχοντας 23 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιώργος Κλαυδιανός με 15 πόντους, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Παίκτης-Κλειδί: Ο Στέλιος Γώγος που σημείωσε 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς: Στην άμυνα και την απόδοση του Ζέρβα, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο !