Mε φρέσκα πόδια στο fast break οι Last Dancers !
LAST DANCERS VS ΦΑΔΕΡΣ 69-51
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
LAST DANCERS
824191869
ΦΑΔΕΡΣ
1512141051

Για την όγδοη αγωνιστική της Νorth Atlasleague3 το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ οι Last Dancers (4-2) υποδέχθηκαν τους  μόλις έξι διαθέσιμους Φαδερς (2-4) και έχοντας πιο πολλές λύσεις επιβλήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο χτίζοντας πλέον ένα σερί νικών που τους φέρνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι αρχικά και με τον Διονυσιώτη (5π) πρωταγωνιστή και τους Γέωργα, Κώτσου, Τισσίζη και Κωνσταντάτο να βοηθούν με δύο πόντους έκαστος, πήραν κεφάλι στο σκορ. Στην άλλη πλευρά απαντούσε περιστασιακά ο Σ.Λυντέρης (4), για το 8-15 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ανατροπή είχαμε στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι με τους Λυντέρηδες μπροστάρηδες (10 πόντους ο Χάρης και 6 ο Στέργιος) γύρισαν τούμπα την κατάσταση, καθώς στον αντίποδα είχαμε το τρίποντο του Κωνσταντάτου και μικρή συνεισφορά από τους υπόλοιπους, έτσι ώστε οι "Χορευτές" όχι μόνο να φτάσουν αλλά και να προσπεράσουν με 32-27 στου δρόμου τα μισά.

Ίδια και απαράλλαχτη η εικόνα και μετά τη διακοπή. Για τους Dancers η τριπλέτα των Λυντέρηδων( Χάρης 7, Στέργιος 5) και του Σουσανίδη (4)  ήταν πιο αποτελεσματική από το δίδυμο Διονυσιώτη (7) και Κώτσου (6) με συνέπεια το +10(51-41) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι με το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο κυριάρχησαν με τον Σουσανίδη (8) κι απέναντι στους κουρασμένους "Πατεράδες" (Κωνσταντάτος 3) διεύρυναν την απόσταση που τους χώριζε και χωρίς να προβληματιστούν ιδιαίτερα έφτασαν στο τρίτο σερί ροζ φύλλο με 69-51.

Mvp του αγώνα ήταν με double double ο Στέργιος Λυντέρης. Είχε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 κοψίματα και 3 λάθη. Ο Δημήτρης Διονυσιώτης με double double ξεχώρισε για τους ηττημένους έχοντας 20 πόντους, 18 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη.

Key player: Ο Χάρης Λυντέρης με ως πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στις περισσότερες λύσεις και συνακόλουθα δυνάμεις που διέθεταν οι νικητές!