Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας, οι Last Dancers υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης την Rum and Gun στο ΟΑΚΑ. Οι 2 ομάδες έπαιξαν με πολλές απουσίες, αλλά αυτό δεν τις σταμάτησε από το να δώσουν μια όμορφη παράσταση. 49-46 ήταν το τελικό σκορ του ντέρμπι με τους Last Dancers να κάνουν την σπουδαία ανατροπή!

Καλύτερα ξεκίνησε η Rum and Gun στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τον Μπριλλάκη που σταμάτησε στους 8, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια διαφορά 6 πόντων. 11-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Με 5 ακολούθησε ο Καλυβιανάκης. Για τους γηπεδούχους 5 είχε ο Παπαναστασίου.

Πιο κλειστό, αργό και ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Στην περίοδο αυτή έγιναν πολλά φάουλ, οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρά, ενώ 11-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Έτσι, η διαφορά έφτασε στους 9 πόντους. 6 πόντους είχε ο Σουσανίδης και 3 ο Σ. Λυντέρης για τους Dancers. Τον χαβά του συνέχισε ο Μπριλλάκης που έβαλε άλλους 8 πόντους.

Κατά 1 καλάθι μείωσαν την διαφορά οι Last Dancers στην 3η περίοδο. Με υπομονή και επιμονή οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους (έστω και λίγο). 11-9 ήταν το επιμέρους σκορ. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε με 6 πόντους ο Κλαυδιανός, ενώ για την RnG 4 είχε ο Καλυβιανάκης και 3 ο Σ. Φούντας.

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο 4ο δεκάλεπτο. Τι και αν έχαναν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα; Οι Last Dancers πίστεψαν στις δυνάμεις και στο πλάνο του αγώνα, έβαλαν τα σουτ και με το επιμέρους 16-8 κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς. 49-46 ήταν το τελικό σκορ. 6 πόντους πέτυχε ο Σουσανίδης και 4 ο Κλαυδιανός. Για τους ηττημένους 5 είχε ο Μπριλλάκης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Σουσανίδης με 15 πόντους, 15 ριμπάουντ (4-11), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 29 λεπτά συμμετοχής. Ο Μ. Μπριλλάκης ξεχώρισε από τους ηττημένους με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ (9-7), 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 40 λεπτα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Σ. Λυντέρης με 11 πόντους, 14 ριμπάουντ (8-6), 1 ασίστ, 6 κλεψίματα και 1 λάθος σε 37 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την πολύ καλή άμυνα των Dancers στο 4ο δεκάλεπτο, αλλά και από τους 6 κρίσιμους πόντους του Σουσανίδη!