Με νίκη ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο οι Last Dancers υποτάσσοντας τους Munchies Reloaded στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της North Atlas League III κατακτώντας την τέταρτη θέση και θα αντιμετωπίσουν τους Terror East στα πλέι-οφ. Οι αντίπαλοι τους κατατέλαβαν την έκτη θέση για να βρουν μπροστά τους τους Trelakers στην post-season !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Λυντέρη (4) και Κλαυδιανό (3), ενώ από την άλλη πλευρά ο Αδαμόπουλος με 7 πόντους οδήγησε τους Munchies στο προβάδισμα με 8-10 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό συνεχίστηκε το παιχνίδι και στη δεύτερη περίοδο. Οι Dancers έμειναν πρώτα με πέντε πόντους πίσω (Ψαρράς 3, Αδαμόπουλος 2), αλλά αντεπιτέθηκαν κάνοντας ένα σερί 6-0 με τον Τάσιο (4) προσπερνώντας με 16-15 στο ημίχρονο.

Και το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε σε low tempo. Οι "Χορευτές" έφτασαν στο +7 χάρη στον Κλαυδιανό (4), οι αντίπαλοι τους απάντησαν με το δικό τους 7-0 με τον Αδαμόπουλο (7π), αλλά δεν έχασαν την πρωτοπορία (26-24) στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι ομάδες πήγαν παρέα ως το 30-30 με τους Munchies να έχουν τον Αδαμόπουλο να σκοράρει ακόμα 7 πόντους, όμως οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερες επιλογές στην τελική ευθεία. Πραγματοποίησαν ένα 7-0 με τους Λυντέρη και Ξυνό (από 4π), αποσπάστηκαν στο σκορ και έφτασαν στο ροζ φύλλο με το τελικό 39-32.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές δεν εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 25.4-25.8%, τρίποντα 5-11% και βολές 43-63%) . Μάζεψαν τα ριμπάουντ (57-49), έδωσαν μια παραπάνω τελική πάσα (7-6), είχαν διπλάσια κλεψίματα (6-3) και λιγότερα λάθη (8-12).

MVP:  Με double double ο Στέργιος Λυντέρης έχοντας 11 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο πρώτος σκόρερ κι εξίσου "διπλός" Πέτρος Αδαμόπουλος με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης-Κλειδί: Ο Τάσος Παπαναστασίου που σημείωσε 2 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα των νικητών και το καλό τους φίνις.